POROČNI PLANER

17.05.2017 Portal e-poroka

Da boste imeli popolni poročni dan in da boste pravočasno vse naredili in uredili vam bo v pomoč poročni planer. Poročni planer je zelo pomemben saj ga lahko uporabita pri seznamu opravil, ki jih ne smeta pozabiti.

POROČNI PLANER VSEBUJE NATANČNE PODATKE O VAJINI POROKI:

– datum poroke
– ura in kraj
– okvirni seznam povabljenih
– poroka in lokacija poroke
– matičar
– dokumenti
– seznam gostov
– strošek
– poročno slavje
– hrana in pijača
– poročna torta in slaščice
– glasba
– ličenje in pričeska
– nevestina podoba
– ženinova podoba
– poročni prstan
– cvetje in dekoracija
– vabila
– najem avtomobila
– fotografiranje in snemanje poroke
– poročno potovanje
– otroci na poroki
– poročni načrtovalec
– potovalna agencija

Poroke so pomembni dogodki v življenju ljudi in kot taki pari so pogosto pripravljeni porabiti veliko denarja, da se zagotovi, da so njihovi poroke dobro organizirane.

Načrtovanje poroke vključuje neskončne podrobnosti, roke, družinsko dramo, in pogosto dovolj stresa, da bi si želeli le pobegniti.
Uporabite naš kontrolni seznam za načrtovanje, preberite naše nasvete, ki vam bodo pomagali do brezskrbne in sanjske poroke.

poročni planer

Ko se lotiš načrtovanja poroke, hitro ugotoviš, da gre za organizacijsko zelo zahteven dogodek, ki bo od tebe terjal veliko časa in energije, predvsem pa zbranosti, da v tej predporočni evforiji ne boste česa pozabili, zato je pomembno, da se držite vsa poglavja, katere opisuje poročni planer.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp