POROČNE LOKACIJE V SLOVENIJI

18.03.2017 Portal e-poroka
poročne lokacije v sloveniji

Poročna lokacija je med prvimi vprašanji, ki se porajajo pred poroko. Kaj in za kje se odločiti za pravo poročno lokacijo, kaj nama nudijo v danem trenutku in kako bova to izpeljala. Organizatorja poroke imava, ne veva pa še, če bo lokacija za najino poroko prava.
Prava lokacija je tista, za katero se bosta odločila s srcem. Pri tem vama lahko pomaga poročni organizator.

Poročna lokacija je prav tako pomembna zaradi dostopnosti samega kraja in pomemben dejavnik. Ponudbe je potrebno že pred prijavo na poroko preveriti.

V Sloveniji imamo na voljo ogromno čudovitih poročnih lokacij. Poročni obred lahko poteka v prečudoviti naravi, v gorah, ob jezeru, ob žuborečem potočku ali pa celo na morski obali.
Domišljija ne pozna meja.

poročne lokacije v sloveniji

Nekateri pa se za poročni obred odločajo za kmečke turizme katerih pa je v Sloveniji zares veliko.
Med njimi spadajo turistična kmetija Tonin iz primorske, Brdarjeva kmetija Ljubica iz gorenjske, Pristava nad dolenjsko kjer je zares čudovita lokacija v naravi.

V primeru, da iz kakršnega koli razloga želite obdržati svoj dekliški priimek, potem ne rabite storiti ničesar. Če pa boste prevzeli soprogov priimek, ali pa ga boste samo dodali svojemu, potem morate zamenjati vse uradne dokumente, na katerih je vaše ime, na primer potni list in vozniško dovoljenje.

Naj omenimo pravljično poročno lokacijo v Kekčevi deželi ter v dolini Lepene, Logarski dolini kjer lahko doživite romantično vzdušje.
Ste za poročni obred v gorah? Potem se lahko odločite za poroko na Krvavcu sredi cvetočih pašnikov ali v objemu zimske pravljice kjer vas bo spremljal vonj cvetočih gorskih zelišč ter cingljanje kravjih zvoncev.
Svojo ljubezen si lahko zaobljubita tudi na Golteh na čudoviti predalpski planoti kjer lahko izvedeta civilni in cerkveni del poroke.
Če sta se odločila za poroko na prostem potrebujeta dovoljenje za sklenitev zakonske zveze izven uradnih prostorov in sicer vsaj 45 dni pred poročnim obredom. Prav tako morata predložiti pisno soglasje lastnika zemljišča kjer se nameravata poročiti.
Če pa se na lokaciji kjer se nameravata poročiti še nikoli nihče ni poročil pa potrebujeta prijavo civilnega obreda vsaj nekaj mesecev prej.

Poročne lokacije v Sloveniji so zares čudovite in idilične. Če še ne vesta kje bo vajin poročni obred potekal in potrebujete nasvet se lahko obrnete na nas, ki smo izkušeni organizatorji porok in vama bomo poskušali najti poročno lokacijo, ki si jo bosta zapomnila za vedno.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp