VSE ZA POROKO 3.DEL

04.04.2016 Portal e-poroka

Urediti vse za poroko ni mačji kašelj zato vama ponujamo nekaj smernic.

V 1 in 2 delu smo opisali vse o formalnem delu, ki ga morata opraviti in izbiri tematike poroke, seznamu svatov ter o lokaciji in hrani na poroki.

Sedaj pa se morata osredotočiti na vsak detajl poroke, če želita, da bo dan potekal po vajinih načrtih in željah.

Izbira poročnega prstana

Vaš poročni prstan vas bo za vedno spominjal na vaš najlepši dan, na vašo ljubezen in zaprisego. Zato je pomembno, da izbereta tistega, ki se ga ne boste nikoli naveličali.

Izbira poročne obleke

Brez poročne obleke ni neveste, zato je potrebno izbrati poročno obleko.
Izbira poročne obleke nevesti pogosto predstavlja največji problem. Vsaka nevesta želi imeti sanjsko obleko v kateri se bo počutila kot kraljica zato je toliko težje izbrati pravo obleko. Pri izbiri obleke je pomembno, da nevesta izbere kroj obleke, ki se ji prilega ter barvo in stil.Ker pa so razponi cen v poročnih salonih različni vam svetujemo, da si dobro ogledate ponudbo na tržišču.
Medtem ko je za ženina izbira veliko lažja saj se mora le uskladiti z barvo obleke ali nevestinim šopkom.
Ne pozabite pa tudi na izbiro poročnega perila, poročnih čevljev, nakita in ostalih dodatkov.

Frizura in make up

Izberita si tistega frizerja, ki mu zaupata. Svetujemo vama, da se odločita za poskusno frizuro nekaj dni pred poroko.
Ker pa želi biti nevesta lepa in se na poročni dan počutiti odlično lahko izbere vizažista, ki bo pripomogel k temu. Prav tako svetujemo za poskusno ličenje.

Izbira poročnega šopka in dekoracije

Poroke brez poročnega šopka in cvetja ni prave poroke. Cvetje naj bo povezano s tematiko poroke prav tako šopek.
Prav tako se mora celotna dekoracija poroke ujemati z dekoracijo prostora; gostišča, cerkve ter okrasitev avtomobilov.
Dekoracija je v barvi, ki je nit vajine poroke, ki pa jo lahko nadgradimo z dodatki kot so npr: svečniki na mizah svatov, z svežim cvetjem z baloni itd.

Izbor poročne torte

Skoraj ni poroke kjer ne bi bilo poročne torte. Poročna torta predstavlja vrhunec večera, ki ga na koncu čakajo vsi svatje. Izbor poročnih tort je velik. Lahko izbereta okroglo, pravokotno ali štirioglato. Prav tako vama svetujemo, da izbereta dva okusa saj bosta tako zadovoljila vse svoje goste.
Skoraj ni poroke kjer ne bi bilo poročne torte. Poročna torta predstavlja vrhunec večera, ki ga na koncu čakajo vsi svatje. Izbor poročnih tort je velik. Lahko izbereta okroglo, pravokotno ali štirioglato. Prav tako vama svetujemo, da izbereta dva okusa saj bosta tako zadovoljila vse svoje goste.

Podarita darila za svate

Da se bodo svatje vajine poroke spominjali še dolgo jim lahko podarite majhna darila. Ponavadi so to konfeti napolnjeni z bonboni. Lahko pa se odločita za čist nekaj svojega unikatnega, ki odraža vaju dva.

Glasba na poroki

Izberita tisto glasbo, mi vama je pri srcu prav tako vajinim gostom
Lahko pa izbereta tudi dj-ja , ki ima raznovrstno glasbo in ne potrebuje veliko prostora. Pozanimajta se tudi o animaciji in vodenju programa.

Izbira fotografa in snemalca

Izbor pravega fotografa je pomembna odločitev, saj so fotografije tiste, ki bodo za vedno ohranile spomin na vajin dan.
Pozanimajta se o ponudbi in cenah fotografov. Če sta si zaželela na poroki snemalca se pozanimajta o njegovi ponudbi in morebitnih posnetkih.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp