ORGANIZACIJA POROKE 1.DEL

11.03.2017 Portal e-poroka

Načrtovanje poroke je lahko eden najlepših časov svojega življenja.
Če menite, da so organizatorji porok le privilegij bogatih se močno motite.

organizacija poroke

1. Zaslužiš si vse, da bi bil tvoj poročni dan popoln

Potrebno je veliko časa in trdega dela, da bi celotna poroka izpadla popolno.
Zato je potrebna dobra organizacija poroke, pri kateri ne pozabijo na noben detajl in vam pričarajo dan katerega ne boste nikoli pozabili.

2. Poročni proračun, ki ga organizator porok obvlada

Denar je ena od najtežjih vidikov pri načrtovanju poroke. Organizator porok je kot finančni svetovalec ali računovodja, ki je specializiran za proračun poroke in edini za razliko od vas, ki ve koliko stvari stanejo in kolikšen odstotek proračuna se bo porabil na vsakem področju in koliko lahko zmanjša obstoječe stroške na posameznem področju.

3. Načrtovanje poroke ne sme biti stresno

Načrtovanje poroke ne sme biti neprijetno opravilo temveč prijetno. Je vaša služba naporna in imate dolg delovnik in vam primanjkuje časa za načrtovanje poroke? Zato so tu organizatorji porok, ki vam prihranijo nepotrebne skrbi. Načrtovalec porok ima čas in znanje zato se lahko ukvarja z vsemi podrobnostmi vaše prihajajoče poroke medtem, ko vi lahko brezskrbno uživate.

4. Ne želite porabiti nepotreben čas pri iskanju pravih in zaupanja vrednih dobaviteljih

Zastrašujoče je vprašanje koliko različnih dobaviteljev je na trgu ter komu zaupati, da bi bil pravi za vas.
Organizacija poroke je ravno pravšnja za to vprašanje saj načrtovalci porok lahko priporočijo zaupanja vrednega dobavitelja ter le oni lahko dosežejo najboljše cene in najboljše rezultate iz njih.

5. Ne pozabite in ne skrbite

Poročni seznam opravil je zelo dolg tako, da ni presenetljivo če ste v skrbeh, da bi kaj pozabili.
Na srečo pa organizator porok ve, kaj je treba storiti in vse stvari vzame v svoje roke.
Prav tako vas bo opomnil na stvari katere še niste opravili in kaj še morate opraviti pred poroko.
Tako, da je vsaka skrb in strah nepotreben, da bi kaj pozabili.

6. Naj vama načrtovanje poroke ne vzame vajinega skupnega prostega časa

Ste polno zasedeni in zaposleni in nimate časa za načrtovanje poroke?Organizator porok prevzame celotno organizacijo poroke ter poskrbi, da bo vse potekalo nemoteno in vama prihrani vajin skupni prosti čas.

7. Imate slabega koordinatorja?

Poročni načrtovalec vzame vse v svoje roke in poskrbi za vsako malenkost in podrobnost na vaši poroki ter vse pod nadzorom.

8. Potrebujete pomoč pri uresničitvi vaše poročne vizije

Četudi ne veste točno kaj si želite in imate zelo zabrisan pogled nad vašo idejo ali je pa sploh nimate ne skrbite. Poročni organizator vam bo pomagal idejno začrtati stil poroke in izgled posameznih elementov ter s tem ustvaril emocije in čustva ki jih želite poudariti. Pozna tudi priljubljene trende in dnevno dobiva ideje od parov in dobaviteljev, seveda so te izkušnje priročne tudi za vaju.

9. Se trudite doseči zahteve in pričakovanja vaše družine in prijateljev

Se ne strinjate z idejo vaše družine kako bi morala izgledati vaša poroka?
Mnoge neveste se morajo ukvarjati z množico nasprotujočih si mnenj s svojimi prijatelji in družino o tem, kako naj bi poroka izgledala. Da ne omenjamo veliko nepotrebnega stresa.
Načrtovalec porok se bo ukvarjal s pričakovanji vaše družine ter prikazal možnosti, ki so na voljo ter vam strokovno svetoval, da boste lahko sprejeli pravilno odločitev.

10. Se ne nameravate poročiti v svojem domačem kraju?

Načrtovanje poroke na oddaljeni lokaciji ima svoje prednosti vendar ni lahko organizirati in uskladiti dobavitelje za katere sploh še niste slišali in jih ne poznate. Organizator, ki ima izkušnje pri organizaciji porok na oddaljenih lokacijah ima v rokavu skrivnost ali dve, ki bodo pripomogle, da vam bo uspelo, kot ste si zamislili.

Če želita, da bo vajina poroka kot iz pravljice mora biti organizacija poroke izvedena strokovno na podlagi vajinih želja.

organizacija poroke

Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp