O nas

ŠPELA ŠEBENIK

040 574 609

spelasebenik@gmail.com

DUŠAN ŠEBENIK

068 148 348

info@e-poroka.com

Naloga poročnega organizatorja je voditi bodoča mladoporočenca PREBERI INTERVJU

O NAS

Poročni portal e-poroka.com je specializiran za profesionalno vodenje porok ter ostalih dogodkov. Nudimo bogat izbor najboljših poročnih ponudnikov v Sloveniji, ki jih najdete na našem portalu e-poroka.com.
Poročni portal E-poroka.com je bogat z vsemi nujno potrebnimi informacijami, napotki ter tudi najzanimivejšemi idejami za bodoče mladoporočence..

Smo vodilni in največji poročni portal v Sloveniji, saj imamo izjemno bogat nabor zaupanja vrednih ponudnikov.
Strastno smo predani svojemu delu, z dolgoletnimi izkušnjami pa vam hitro in kvalitetno pričaramo poroko, kakršno si želite.
Naj bo praznovanje vaše ljubezni nepozaben in čaroben dogodek brez vsakršnih skrbi, saj vas spremljamo na vsakem koraku od začetka do konca vaše poroke. Smo kreativni in izvirni ter znamo prisluhniti vašim željam in jih tudi uresničiti.

Za nas je vsaka poroka edinstvena, unikatna in zgodba zase. Prepustite se in uživajte, medtem pa vse naloge prepustite nam kot izkušenim organizatorjem. Poskrbeli bomo, da bo vse potekalo po zastavljenem načrtu. Prav tako bomo poskrbeli za vse drobne, a pomembne malenkosti, vi pa boste uživala v svoji ljubezni.

ScrollUp