O nas

ŠPELA ŠEBENIK

040 574 609

spelasebenik@gmail.com

DUŠAN ŠEBENIK

068 148 348

info@e-poroka.com

O NAS

Slovenska poročna agencija E-poroka.com smo podjetje, ki je specializirano za profesionalno vodenje porok ter ostalih dogodkov. Prav tako nudimo bogat izbor najboljših poročnih ponudnikov v Sloveniji, ki jih najdete na portalu e-poroka.com.
Poročni portal E-poroka.com nudi vse potrebne in nujne informacije, napotke kot tudi najzanimivejše ideje za bodoče mladoporočence, da bo vaša poroka res nepozabna.

Smo vodilni in največji poročni portal v Sloveniji saj nudimo bogat nabor zaupanja vrednih ponudnikov.
Strastno smo predani svojemu delu, z dolgoletnimi izkušnjami pa vama hitro in kvalitetno pričaramo poroko kakršno si želita.
Naj bo praznovanje vajine ljubezni nepozaben in čaroben dogodek brez vsakršnih koli skrbi, saj vaju spremljamo na vsakem koraku od začetka do konca vajine poroke. Smo kreativni in izvirni ter znamo prisluhniti vajinim željam in jih tudi uresničiti.

Za nas je vsaka poroka edinstvena, unikatna in zgodba zase. Prepustita se in uživajta medtem pa vse naloge prepustita nam kot izkušenim organizatorjem. Poskrbeli bomo, da bo vse potekalo po zastavljenem načrtu ter poskrbeli za vse drobne a pomembne malenkosti, vidva pa bosta uživala v svoji ljubezni.

ScrollUp