11 ELEGANTNIH IDEJ ZA POROKO

09.05.2017 Portal e-poroka
11 elegantnih idej za poroko

Združili smo enajst elegantnih idej za poroko v zeleni barvi. Ljubitelji zelene barve, ki načrtujete svojo poroko, se v trenutnem letnem času
sprehajate po naravi in v njej iščete navdih in ideje, ki vam bodo v pomoč pri načrtovanju vašega velikega dne. Spomladi se narava prebuja in po dolgi, z barvami pusti zimi, lahko končno uživamo v živih, zelenih barvah.

1.TORTE

Po vaši poroki bodo gostje govorili o dveh stvareh – vaši poročni obleki
in torti. Zelene poročne torte je mogoče dobiti v vseh velikostih, oblik in odtenkih.

2.DRUŽICE

Družice vam bodo stale ob strani od trenutka, ko si boste nase nadele poročno obleko, dokler ne izrečeta usodnega “da”. Poskrbite, da bodo tudi one izgledale čudovito. Oblečete jih lahko v različne odtenke zelene barve in v različne materiale in tako zadovoljite različnim stilom in željam vaših družic.

3.MOŠKA OBLEKA

Kaj je najbolje pri moških na porokah? Le redko se pritožujejo nad izborom oblačil! Prava priložnost, da vašega ženina in njegovo spremstvo oblečete v zeleno obleko, ali pa mu klasično, črno obleko okrasite z zelenimi dodatki.

4. POROČNO OKRASJE

Zamislite si poročno okrasje kot okvir slike. Zelene dodatke lahko diskretno in okusno vključite na mize, poročno pisto ali kartice z imeni.

5.VABILA

Poročna vabila so prvi stik vaših gostov z vašo poroko. Na njih uporabite poljubno količino in odtenek zelene po vašem okusu.

6.HRANA

Za zeleno hrano vam ni potrebno postreči le vegetarijanskih jedi! Zelena solata je sicer zelo primerna za pomladne dni, za tiste, ki imajo rajši mesne jedi, pa lahko pripravite pršut, ovit okoli belušev ali brokolija.

7.ROŽE

Vaša poroka bo nasičena s cvetjem. od dekoracij do poročnega šopka –
veliko priložnosti za uporabo zelene barve.

8.ČEVLJI

Kaj se skriva pod vašo beš poročno obleko? Poročni čeveljci mint modre
barve! Ne glede ali se odločite za temne ali svetle odtenke zelene barve, zelena
barva na vaših nogah odraža veselo in zabavno osebnost.

9.POROČNA DARILCA

Svetla stran poročnih darilc je, da so lahko karkoli želite! Obdarite svoje goste z zelenimi slaščicami v zelenih škatlicah, ali pa stopite še korak dlje in jim podarite semena cvetlic.

10.LOKACIJE

Če si želite izreči zaobljube obdani s cvetjem in labodi, vam predlagamo, da se poročite v naravi. Če ne želite zapuščati mesta, se lahko poročite v parku.

11.PREVOZ

Zeleni poročni avto je prikupen način za proslavitev začetka vašega zakonskega življenja, na vaših fotografijah pa bo izgledal odlično.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp