VSE ZA POROKO 2.DEL

18.03.2016 Portal e-poroka

Pripraviti vse za poroko ni mačji kašelj. Naj vama svetujemo na kaj vse se morata osredotočiti.

Sedaj ko sta uredila vso formalnosti vaju čaka lepši del priprav na poroko.

Preden pa začneta lov za najboljšimi ponudniki z najboljšimi cenami pa si morata določiti proračun za poroko, ki sta ga pripravljena vložiti.

vse za poroko

Določita proračun

Svetujemo vama, da si določita proračun oziroma okvirno znesek denarja, ki sta ga pripravljena vložiti v poroko.

Sestavita seznam gostov in sedežni red

Napišita seznam gostov katere želita imeti na poroko in tako boste vedela kakšno veliko gostišče sploh potrebujeta za vajino poročno slavje.
Izdelati morate tudi sedežni red svatov v gostišču.
Preden odpošljeta vsem svojim svatom vabila za poroko morata določiti tematiko poroke, ki si jo želita saj je tematika povezana s cvetjem, dekoracijo, barvo obleke z morebitnimi dodatki, poročnimi vabili itd…
Poročna vabila povežita z rdečo nitjo poroke. Lahko izbereta tiskana, unikatna ali ročno izdelana, ki pa so na voljo v vseh različnih odtenkih.

Izberita gostišče, kjer bo potekalo poročno slavje

Ko izbirata gostišče kjer se želita poročiti se pozanimajta koliko svatov sprejmejo ter koliko prostora je namenjeno za glasbo in plesišče. Pozanimajta se tudi o vrsti hrane, ki jo nudijo ter o ceni menijev. Velikokrat se pojavlja vprašanje ali lahko določeno pijačo prineseta s seboj zato se je potrebno prej vse dogovoriti.
Pozanimajta se tudi kakšne so možnosti samostojne okrasitve gostišča.
Če pa ste se odločili za poročno slavje na prostem je potrebno rezervirati šotor, catering službo ter najeti plesišče in mobilne sanitarije.

Izberita poročni meni

Poročno slavje se vrti okoli dobre hrane oziroma poročnega menija, ki ga za svoje goste izbereta vidva.
Poročni meniji se sestavljeni iz štirih do sedmih hodov. Lahko pa se odločita po tradicionalno in izbereta mesne, ribje in vegeterijanske plošče, ki bodo prav tako zadovoljile vse vajine goste.
Na poroki pa ne sme manjkati poročna torta. Zato se morata dogovoriti o uri strežbe torte.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp