POROČNI SEJEM V LJUBLJANI 2019

06.03.2019 Portal e-poroka

POROČNI SEJEM 2019

VSTOP PROST

Dragi zaljubljenci in bodoči mladoporočenci!
V Festivalni dvorani Ljubljana bo dne 12. in 13. oktobra 2019 potekal največji poročni sejem. Obiskovalcem bodo med 10:00 in 18:00 uro predstavljena številna slovenska podjetja s svojo ponudbo.

Znani gosti

Dogajanje bomo dodatno začinili z znanimi imeni, kot sta Werner, Tinkara Kovač in drugi. Skozi celi dan pa bo za odlično glasbo poskrbel dj Tomy Vertigo. K poroki seveda spada tudi ples in pod vodstvom plesnega studia Prostyle bosta spoznala plesne korake in trike na katere morata paziti pri vajinem poročnem plesu.

Modna revija z Majo Ferme

Program sejma bo še dodatno popestrila ekskluzivna modna revija poročnih oblek pod vodstvom vrhunske modne oblikovalke Maje Ferme. Prav tako se bodo predstavile kolekcije drugih poročnih salonov.

Odlične ponudbe s sejemskimi popusti

Več kot 60 ponudnikov bo za vaju pripravilo odlične in mamljive ponudbe kvalitetnih izdelkov in storitev obenem pa svojo ponudbo začinilo z dodatnimi sejemskimi popusti.

Bogate nagrade

Vsi, ki boste delili dogodek na Facebooku in boste na sejmu tudi prisotni se boste potegovali za bogate nagrade kot so poročna torta, brezplačen najem poročnega vozila, poročni makeup in frizura, poročni šopek ter mnogo drugih nagrad. Med vsemi pa bo zagotovo izstopala glavna nagrada - brezplačna organizacija poroke!

Najnovejši trendi in ideje

Seznanila se bosta z novimi poročni trendi in pridobila še kakšno idejo. Imela pa bosta tudi priliko okusiti vrhunske kulinarične dobrote s katerimi izbrani gostinci na porokah razvajajo svoje goste in pridobiti njihove ponudbe.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp