HRANA NA POROKI

07.02.2018 Portal e-poroka

Večina gostov si poroko zapomni po hrani, ki je bila postrežena. Seveda to ni edina stvar, naredi pa velik vtis. Zato se je pomembno posvetiti predstavitvi hrane, okusu in vonju, ki bodo vašim gostom ostali trajno v spominu. Hrana na poroki ne sme biti dolgočasna zato se ne omejujte samo na piščanca in ribe. Četudi proračun ne premore slavnega kuharskega mojstra, je izvirnost tista, s katero si lahko pomagate presenetiti goste ter jim ponudite edinstveno predstavitev in okus.

Hrana kot bife

Hrana na poroki postrežena v bifeju je zelo priljubljena oblika strežbe na porokah. Namreč vsaka nova sezona porok prinese nove vrste in nove načine strežbe hrane. Hrano lahko postavite okoli celotnega prizorišča vaše poroke, kjer vsak bife predstavlja posebno kuhinjo. Najpogosteje se strežba hrane v takšni obliki uporablja v kolikor imate večjo poroko in nameravate poročni sprejem postaviti v kakšen hotel ali večjo dvorano.

Postrežena večerja

Postrežena večerja se uporablja pri bolj tradicionalnih porokah, kjer svojim gostom ponudite tudi posebno predstavitev hrane. Medtem ko gostje čakajo, da dobijo hrano se osredotočijo na vonj in samo postavitev. Pri postreženi večerji je pomembno, da gostje ne čakajo predolgo. Zato si zagotovite vsaj enega strežnika na 15-20 gostov. Hrana na poroki takšne oblike je primerna, če želite gostom priskrbeti posebno izkustvo ter k sami poroki dodati malo drugačnega medtem ko se poslužujete tradicionalne postrežene večerje.

Koktajl bari

Koktajl bari ponujajo posebno izkušnjo, saj gre za popolno mešanico kulinarike združene s pijačo. Gostje lahko obenem nazdravijo s posebnimi koktajli, ki ste jih izumili posebej za vajino poroko. Nazdravijo lahko z različnimi tipi šampanjca, likerji in sadnimi sokovi. Zraven pa prigriznejo sveže sadje, mini hamburgerje oziroma hrano primerno pijači. Hrana na poroka povezana s koktajl bari je primerna za zunanjo poletno poroko, še posebej če gre za večerni dogodek. Lahko se odločite za koktajl bar, ki bo odprt celo noč ali pa samo za nekaj ur, ravno toliko, da gostom ponudite nekaj drugačnega.

Posebni meniji

Posebni meniji so v gostinstvu zelo priljubljeni, namreč gre za to, da si gostje vnaprej izberejo hrano na poroki. Večinoma vam jo predlagajo na izletniških kmetijah ali podobnih posestvih, kjer ponujajo tudi domačo hrano. Vsekakor pa so meniji sestavljeni posebej za vašo poroko, tako, da lahko prilagodite izbor vam in vašim gostom.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp