ELEMENTI, KI JIH MORA IMETI VSAKA POROKA

21.04.2018 Portal e-poroka

Ko načrtujete poroko lahko zlahka pozabite organizirati osnovne in pomembne stvari. To se zgodi, ker je toliko elementov, ki jih zlahka lahko spregledate. Za boj proti temu smo zbrali nekaj osnovnih stvari, ki vam bodo pomagali skozi proces načrtovanja vaše poroke.

Neverjetna hrana

Vsaka ženin in nevesta si želita, da je njun sprejem edinstven in nepozaben, vendar pa lahko prihaja do težav pri izvirnih idejah za hrano. Na takem dogodku kot je poroka imate izvrstno priložnost, da svoje goste navdušite z nekaterimi presenetljivimi predjedmi in izbranimi jedmi, s koktajli z zabavno večvrstno pijačo in s priljubljenimi sladicami za vaše najmlajše. Vrsta poročne hrane, ki jo boste izbrali, naj bo odvisna od sloga in občutka vaše poroke, kot tudi časa v dnevu in vašega gostinskega proračuna.

Pijače za vse okuse

Pijača na poroki je prav tako pomembna kot hrana zato poskrbite, da se bo za vsakega gosta nekaj našlo.
Na porokah boste našli pivo, vino in šampanjec kot že vključene pijače, vendar bi morali razmisliti tudi o ljudeh, ki ne pijejo ali ne morejo piti, na majhne otroke in starejše goste. Poskrbite za pestro ponudbo brezalkoholnih pijač kot so razni sokovi, gazirane pijače in vodo. Za piko na i pa postrežite svoje goste z alkoholnim ali brezalkoholnim koktajlom, ki ga lahko okrasite s sadjem. Tako boste brez dvoma navdušili svoje goste.

Dostopnost za vse goste

Pomembna stvar, ki jo je treba upoštevati pri načrtovanju vaše poroke, je dostopnost do nje. Seveda, morda mislite, da so vsi vaši gostje razumno fit in osebno ne poznate nikogar z očitno prizadetostjo, tako da ne čutite, da je treba vedno zagotoviti sedež ali dostopne vstopne točke. Kaj pa, če je kdo, ki ga poznate, imel bolezen, ki je ne omenja, kaj če nekdo zanosi pred vašo poroko ali se celo poškoduje in konča na berglah. Glede na zahteve vašega gosta je najpomembnejša uspešna poroka.

Zabava

Za večino gostov je zabava na poroki izrednega pomena saj imajo možnost plesa in zabave ob dobri glasbeni spremljavi. Razmislite o drugih porokah, katere ste obiskali. So imeli veliko plesa in veliko glasbe? Ali je bila glasba časovno omejena? V zadnjem času je vse bolj priljubljena glasba v živo saj ustvari posebno vzdušje. Glasba na poroki naj bo vesela kajti takšno bo tudi razpoloženje vaših gostov. Nekaj pozornosti namenite tudi plesišču. Naj ne bo preveliko temveč manjše saj bo tako delovalo bolj polno četudi ne bo plesalo le nekaj. Za romantično vzdušje pa lahko poskrbite za barvno osvetljavo, ki bo dvignila razpoloženje vaših gostov.

Torta ali sladica

V zadnjem času postajajo tradicionalne poročne torte vse manj priljubljene. Ni potrebno, da bi imeli tradicionalno večnadstropno torto prekrito s hrustljavim belim fondantom, da bi zadovoljili goste na vaši poroki. Izberete lahko sladice kot cupcakesi, monoporcijske tortice, pite... Seveda pa na poroki ne sme manjkati ostalih sladkih dobrot kot so sladko in slano pecivo ter piškoti.

Da pa bo pravljica popolna in takšna kot si jo želita le vidva je pomembno, da upoštevata vse vajine želje in se prepustita toku najlepšega dne vajinega življenja.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp