ANIMACIJA-MINICITY

21.05.2017 Portal e-poroka

ČESA NIKAKOR NE SMETE IZPUSTITI PRI NAČRTOVANJU SANJSKE POROKE

Z izbiro kakovostne animacije boste poskrbeli, da bodo imeli otroci svoj »dogodek znotraj dogodka«, ki bo zagotovo za njih vsaj tako poln doživetij in zabave, kot bo poroka za odrasle.
Poroka je vsekakor eden od dogodkov, ki je že tedne ali celo mesece vnaprej skrbno načrtovan do najmanjše podrobnosti. Vsi si želimo, da na ta težko pričakovani dan vse teče po načrtu, ki smo si ga zamislili, in da bi bilo to doživetje nepozabno tako za ženina in nevesto kot tudi za vse svate.

Pa vendar nam pri samem dogodku lahko pomešajo štrene morebitni najmlajši povabljenci, ki imajo na poroki svoje »načrte«. Tako da se starši, ki so povabljeni na poroko z otroki, vedno pogosteje odločajo za animacijski program za otroke, ki se izvaja na samem dogodku. Tako je poskrbljeno za zabavo otrok po »njihovi meri«, starši pa lahko bolj sproščeno uživajo v obredu in na zabavi.
Za to možnost se lahko ob samem načrtovanju poroke vsekakor odločita tudi ženin in nevesta (tudi v primeru, ko imata že sama otroke) ter na ta način povabljene starše že vnaprej razbremenita skrbi, kaj bodo na poroki počeli otroci oz. jim pomagata pri dilemi, ali otroke sploh pripeljati s seboj.

POZANIMAJTE SE..

Pri odločitvi o najemu animatorjev se je potrebno vnaprej pozanimati o njihovi strokovnosti, prijaznosti in odgovornosti ter o ekipi, ki stoji za njimi. Pomembno je tudi, da so vredni zaupanja, da jim starši lahko mirno prepustijo otroke. Organizatorji poroke pa morajo animatorje vnaprej seznaniti z lokacijo, datumom in uro dogodka, s potekom programa in z željami glede animacije.

animacija na poroki

Z izbiro kakovostne animacije boste poskrbeli, da bodo imeli otroci svoj »dogodek znotraj dogodka«, ki bo zagotovo za njih vsaj tako poln doživetij in zabave, kot bo poroka za odrasle.

animacija na poroki

V kreativnem otroškem mestu Minicity so prav za ta namen oblikovali cenovno ugoden program animacije na porokah, ki je zasnovan s stani pedagogov in psihologov. Ponuja pa zabavno učenje skozi igro, realne rekvizite in uniforme, ki pomagajo otrokom, da se poistovetijo z različnimi poklici, in kreativne ter zanimive poligone. Z animacijo se lahko prilagodijo vsaki lokaciji in prostoru ter jo izvajajo v različnih jezikih.

animacija na poroki

VEČ O PONUDNIKU POROČNE ANIMACIJE MINICITY: http://e-poroka.com/minicity/

Avtorica: Milka Hafner (za Minicity)


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp