POROČNI AVTO

20.05.2017 Portal e-poroka

Poročni avto se mora ujemati s celotno poroko.

Poroka je poseben dogodek zato je še toliko bolj pomembno, da izberete poročni avto, ki vam bo všeč in v katerem se boste počutili kot v pravljici. Vendar pa je potrebno paziti, da je dovolj velik za količino ljudi, ki jih potrebujete in želite imeti ob sebi.
Ter ne pozabite, da se mora poročni avto ujemati s celotno poroko.
V času porok je zasedenost poročnih avtomobilov izredno pogosta zato vam svetujemo, da si ga rezervirate vsaj pol leta prej.

Na voljo imate različne vrste poročnih avtomobilov.

STARODOBNIK

Zapeljite se s starodobnikom, ki poroki doda izjemen čar. Starodobnik paše k vsaki poroki, v vsakem obdobju. Lahko se zapeljete npr z Rolls Roycem, Daimler Barkerjem, Essex Super Six, Ford Model T ali Ford Model.
Ker pa starodobniki niso pogosti je pomembno, da si ga rezervirate kar nekaj mesecev vnaprej.

LIMUZINA

Če želite izstopati se popeljite z belo limuzino, ki je odlična izbira s katero ne boste zgrešili. Limuzina vam nudi tudi več prostora in v njej se boste lahko z svojimi povabljenimi zabavali saj je pravo razkošje, ki vključuje bar s pijačo in prigrizki ter profesionalnim voznikom.
Pogosto si pari najema poročnega avtomobila sploh ne omislijo temveč si svoje prevozno sredstvo okrasijo sami.

poročni avto

ŠPORTNI AVTO

Se želite na svojo poroko zapeljati z Porchejem, BMW-jem, Jaguarjem ali pa Bentleyjem?
Z to izbiro nikakor ne boste zgrešile saj boste navdušile svojega izbranca ob edinstvenih športnih avtomobilih.

VESPA

Vespa je hitra in lahko zelo zabavna. Retro vespa bo privabila nasmeh na ustnice vajinih gostov in popestrila poročne fotografije. Sposodita si jo lahko kar od prijateljev.
Poročni avto je pomemben del vajine poroke zato vama svetujemo, da preverita ponudbo za najem poročnega avtomobila pri različnih ponudnikih in se odločita za poročni avto kateri vama bo polepšal vajin poročni dan.

poročni avto

KOČIJA

Da bi bila vajina poroka kot iz pravljice in nekaj posebnega pa se lahko zapeljete s kočijo, kot v dobrih starih časih.
Kočija ponavadi poleg ženina in neveste sprejme tudi njuni priči.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp