Organizacija poroke | Hitro do čudovite poroke

IZKUŠNJA NAŠEGA NAROČNIKA

“Vsak trenutek pred poroko je izjemno stresen in napet še posebej, če imaš več želja za katere nisi prepričan, če jih boš uspel uresničiti do dneva poroke...zato imava enkratno izkušnjo z najinim poročnim organizatorjem Dušanom in Špelo. Njuna predanost in poslušnost je bila nad pričakovanji kajti vsaka malenkost je bila izpiljena bolj kakor je bilo pričakovati. Vse pohvale na njuni strani, da sta tako predana svoji strasti ob organizaciji poroke kajti vse skrbi so bile odveč. Za vse je poskrbljeno in v varnih rokah medtem, ko lahko mladoporočenca samo mirno pričakujeta dan-D.”

Borut in Elizabeta

PREDNOSTI NAJEMA ORGANIZATORJA POROK

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.


OPREDELITEV PRIČAKOVANJ

Kljub temu, da sledimo začrtani tradiciji je vsaka poroka svojevrsten dogodek, ki se več ali manj razlikuje od prejšnje. Kar pa šteje so vajina pričakovanja in želje, navsezadnje je to vajin dan. Zato se z vsakim parom srečamo osebno, se spoznamo in si izmenjamo naše izkušnje z vajinimi pričakovanji in željami.

KONCEPTNO PLANIRANJE

Četudi ne veste točno kaj si želite in imate zelo zabrisan pogled nad vašo idejo ali pa je sploh nimate, ne skrbite. Poročni organizatorji vama bomo pomagali idejno začrtati stil poroke in izgled posameznih elementov ter s tem ustvarili emocije in čustva, ki jih želite poudariti. Poznamo vse priljubljene trende in dnevno dobivamo idejo od parov in poročnih ponudnikov, seveda so te izkušnje priročne tudi za vaju.

FINANČNA OPTIMIZACIJA

Organizator porok je kot finančni svetovalec ali računovodja, ki je specializiran za proračun poroke in edini za razliko od vas, ki ve koliko stvari stanejo in kolikšen odstotek proračuna se bo porabil in za koliko lahko zmanjša obstoječe stroške na posameznem področju.

PRISOTNOST & IZVEDBA

Na poročni dan smo z vama prisotni na poroki od začetka do konca. Poskrbimo, da vse poteka po poročnem protokolu, koordiniramo vajino poroko in skrbimo, da vsi delajo, kar je načrtovano. Medtem, ko se vidva brezskrbno predajata drug drugemu in uživata vajin dan.

KONTAKT Z ORGANIZATORJEM

ScrollUp