Organizacija poroke | Hitro do čudovite poroke

IZKUŠNJA NAŠEGA NAROČNIKA

“Vsak trenutek pred poroko je izjemno stresen in napet, še posebej, če imaš več želja, za katere nisi prepričan, če jih boš uspel uresničiti do dneva poroke ... Zato imava enkratno izkušnjo z najinima poročnima organizatorjema Dušanom in Špelo. Njuna predanost in poslušnost sta bili nad pričakovanji, kajti vsaka malenkost je bila izpiljena bolj, kakor je bilo pričakovati. Vse pohvale na njuni strani, da sta tako predana svoji strasti ob organizaciji poroke, kajti vse skrbi so bile odveč. Za vse je poskrbljeno in v varnih rokah, medtem ko lahko mladoporočenca samo mirno pričakujeta dan D.”

Borut in Elizabeta

PREDNOSTI NAJEMA ORGANIZATORJA POROK

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vaši poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da vse poteka po načrtu. Sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji pa vam zagotavlja, da bo vaš budžet optimalno izkoriščen.


OPREDELITEV PRIČAKOVANJ

Kljub temu, da sledimo začrtani tradiciji, je vsaka poroka svojevrsten dogodek, ki se bolj ali manj razlikuje od prejšnje. Kar pa šteje, so vaša pričakovanja in želje, saj je navsezadnje to vaš dan. Zaradi tega se z vsakim parom srečamo osebno, se spoznamo in si izmenjamo naše izkušnje z vašimi pričakovanji in željami.

KONCEPTNO PLANIRANJE

Četudi ne veste točno, kaj si želite, in imate zelo zabrisan pogled nad vašo idejo ali pa je sploh nimate, ne skrbite. Poročni organizatorji vam bomo pomagali idejno začrtati stil poroke in izgled posameznih elementov ter s tem ustvarili emocije in čustva, ki jih želite poudariti. Poznamo vse priljubljene trende in dnevno dobivamo ideje od parov in poročnih ponudnikov, kar pomeni, da so te izkušnje priročne tudi za vas.

FINANČNA OPTIMIZACIJA

Organizator porok je kot finančni svetovalec ali računovodja, ki je specializiran za proračun poroke in edini za razliko od vas, ki ve, koliko stvari stanejo, kolikšen odstotek proračuna se bo porabil in za koliko lahko zmanjšate obstoječe stroške na posameznem področju.

PRISOTNOST & IZVEDBA

Na poročni dan smo z vami prisotni na poroki od začetka do konca. Poskrbimo, da vse poteka po poročnem protokolu, koordiniramo poroko in skrbimo, da vsi delajo, kar je načrtovano, medtem ko se vi brezskrbno predajate drug drugemu in uživata v vašem dnevu.

KONTAKT Z ORGANIZATORJEM

ScrollUp