ORGANIZACIJA POROKE

13.05.2017 Portal e-poroka

Načrtovanje poroke je lahko eden najlepših časov svojega življenja za nekatere pa izredno zahtevno in stresno. Pomembno je, da si začrtamo cilj in začnemo načrtovati od začetka. Organizacija poroke je zahtevno delo saj se organizatorji poskušajo čimbolj približati vašim željam, da poroka izpade popolna in taka kot ste si jo zamislili.

Vse skupaj poteka tako, da se na prvem sestanku z organizatorjem dogovorite kaj si želite, medtem ko vas oni usmerjajo, vama svetujejo in poskušajo odgovoriti na vsa vaša vprašanja v zvezi s poroko. Svetujejo vam glede civilne poroke, poročne lokacije, gostišča v katerem bo poročno slavje, poročni dekoraciji, poročni obleki, poročnih prevozih itd.

Organizacija poroke vam prihrani veliko dragocenega časa pri iskanju ponudnikov, ker se lahko izognete nepotrebnim sestankom in pogovorom o iskanju ustrezne cene in ponudbe.
Organizacija poroke je lahko izpeljana v celoti ali deloma.

Preden se lotimo organizacije poroke moramo postaviti mejo svojega proračuna katerega smo pripravljeni vložiti v poroko.

Pogosto se pari vprašajo kje sploh začeti in kakšno temo poroke izbrati.
Rdeča nit poroke odraža vašo osebnost zato je pomembno dobro premisliti o tem.
Vsak par si želi, da poroka ostane v najlepšem spominu celo življenje.

Kakšne naloge sploh ima organizator poroke

– pripravi celoten način izvedbe vajine poroke
– upošteva vaše želje
– z vami sestavi finančni in časovni plan
– svetuje vama pri izbiri vseh ponudnikov na tržišču ter usklajuje sestanke z njimi
– opravlja vse rezervacije, ki vama prihranijo ogromno časa in energije
– sestavi koordinacijo
– vodi poroko, vse od prihoda gostov in do razreza torte
– poskrbimo za vse drobne a pomembne malenkosti

Naj bo organizacija poroke brez nepotrebnega stresa.

Da bi vaš poročni dan potekal kot ste si zamislili in brez vsakršnih težav si priskrbite dobrega organizatorja porok, ki mu boste zaupali.

Poroka je dogodek, ki vam mora ostati v najlepšem spominu. Prepustita se in uživajta, vse naloge pa prepustita izkušenim organizatorjem porok.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp