POROČNI AVTO

09.05.2017 Portal e-poroka

Poroka je poseben dogodek zato je še toliko bolj pomembno, da izberete poročni avto, ki vam bo všeč in v katerem se boste počutili kot v pravljici.
Na kaj moramo paziti pri najemu poročnega avtomobila!

Ko želimo najeti poročni avto se moramo vedno pozanimati o podjetju, ki je zanje specializirano. Ali ima podjetje svojega šoferja kateri nas bo peljal in ali je poročni avto, ki ga želimo najeti izpraven.
Ko se odločate za najem se pozanimajte o njihovih referencah in njihovi zanesljivosti.
Izberite tisto podjetje, ki pozna področje na katerem poroka poteka, zelo dobro pa je tudi to, da v primeru gneče na cesti pozna stranske ulice saj na poročni obred ne želite zamuditi.

Preden najameta poročni avto razmislita o poročni obleki, ki jo bo nevesta nosila na poročni dan. Upoštevajte velikost avtomobila, saj bi bilo neprijetno, da nevesta strga in umaže obleko na tako pomemben dan kot je poroka.

Svetujemo vama, da poročni avto rezervirata vsaj pol leta prej lahko tudi eno leto prej, saj so nekateri priljubljeni avtomobili zasedeni že dosti vnaprej.

poročni avto

Kakšen poročni avto najeti?

Razmislite kakšen poročni avto odraža vas samega. To je le vaš dan in avto je del celotnega paketa. Izberite poročni avto, i se bo ujemal z vašim stilom poroke.

Vama je všeč star slog avtomobilov? Potem je starodobnik več kot dobra izbira.
Ali sta bolj tradicionalne narave? Potem je Rolls Royce, Bentley ali Jaguar lahko najboljša izbira.
Če ste športen tip potem izberite dirkalni avtomobil, ki je znan po svoji hitrosti in odraža športni stil.
Želita biti drugačna in porušiti vse stereotipe romantičnih porok? Presenetita goste z velikim terenskim vozilom kot je Hummer.
Za tiste, ki želijo eleganto izstopati pa izberite belo limuzino v katerem je prostora tudi za več ljudi.

Poročni dan naj bi se zgodil le enkrat v življenju zato je pomembno, da si izbereta tisti poročni avto v katerem se bosta počutila kot v pravljici.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp