POROKA V LJUBLJANI

15.05.2017 Portal e-poroka

Poroka v Ljubljani ponuja veliko možnosti, na različnih lokacijah mesta, kjer se lahko poročita civilno ali pa cerkveno.

poroka v ljubljani

POROČNE LOKACIJE V LJUBLJANI

Ponudba je lahko namenjena za poroko na Ljubljanskem gradu s prelepim protokolom z grajskim pridihom. Ljubljana premore kar nekaj gradov, kateri so v neposredni bližini mesta. Lahko vam pomagamo kot izkušeni organizatorji porok še pri tako zahtevnem poročnem detajlu izpeljati tudi poročni protokol. Poroka v Ljubljani je edinstvena glede na ponudbo in ambient kjer se bosta poročila.

NASVET

Svetujemo vam, da se z organizatorjem vajinega poročnega dne in civilnega obreda kar se da najbolje seznanita, kaj vse ponudba organizacije poroke zajema. Kot organizatorji vajinega poročnega dne je naše delo in vodenje na zelo profesionalni ravni, vsekakor pa delo s srcem, da bi vama ta dan postal nepozabljiv.

poroka v ljubljani

V središču Ljubljane vaju lahko vodi pot čez sprehajalno pot prav do gradu Tivoli.
Lahko pa se odločite za veličastno poroko v čudovitem Grand hotelu Union, ki se ponaša s 110 obletnico delovanja in veličastnim secesijskim arhitekturnim slogom.
Čudovito in barvito okolje vam daje občutek, kot da ste da postavljeni veliko let nazaj. Prav tako je zanimiva poroka na Fužinskem gradu, pa na Polhograjski graščini in ne smemo pozabiti na Trubarjevo domačijo, malo pred Velikimi Laščami. Vse te naštete lokacije spadajo pod Upravno enoto Ljubljana, kjer si izbereta vajin izbrani datum za civilno poroko.
Ste za poroko v prestolnici Slovenije? Zakaj pa ne, prav poseben poročni protokol se vama obeta. Ob vznožju Ljubljanskega gradu vas popeljemo na sam vrh gradu z novo postavljeno vzpenjačo v samo nedrje gradu.

Prav poseben je tudi gostinski del ponudbe, urejenost okolice in lep pogled iz Ljubljanskega gradu na vse strani neba. Lahko pa vaju sprehajalna pot pripelje v sam center stare Ljubljane, kjer lahko z malo domišljije tudi zaročite svojo drago izvoljenko in jo popeljete z ladjico po poteh Ljubljanice.

Ljubljanska prestolnica nudi še marsikaj skritega, Kakšen skriti kotiček lahko odkrijemo tudi sami in prav v tem je tudi čar prelepe Ljubljane.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp