POROČNE DEKORACIJE

19.05.2017 Portal e-poroka

Izbira teme poroke je pomembna saj je osnova za celotno poročno dekoracijo in detajle.

Poznamo veliko stilov porok prav tako tudi veliko stilov poročne dekoracije.

KMEČKA POROKA

Kmečka poroka je priljubljena izbira poročne teme še posebej med pari, ki si želijo preprosto in sproščeno poroko.

Zamisel o kmečki poroki je posebnega pomena v zadnjih nekaj letih, dejstvo je, da je brezčasna poročno tema. Kmečke poroke se nagibajo k naravnim teksturam, kot so lubje in različni organski materiali in vlakna.
Kmečka poroke so odvijajo v prostorih, kot so skedenj, kmetije, gorah in planinskih rančih. Dejstvo je da je lahko kjerkoli na prostem ali na podeželju, ki je kot nalašč primerna za kmečko tematiko.

Poročne dekoracije ponavadi vsebujejo veliko naravnih elementov, vključno z lesom, divjimi rožami, sadjem in podobno.
Ni pa potrebno , da je dekoracija strogo po pravilih poročne dekoracije saj je kmečka poroka popolnoma naravna.
Kmečka poroka se pogosto zamenjuje z vintage poroko vendar je v resnici precej drugačna.
Medtem ko se kmečka poroka osredotoča na bolj naravne elemente in se dogaja na prostem pa vintage poroka črpa navdih iz starinskih časov. Poročne dekoracije kmečke poroke so polne divjih rož in juta namiznih tekačev medtem ko ima vintage poroka starinske vaze, starinske posode in veliko čipke.
Kmečke poroke se lahko odvijajo na ogromnih različnih krajih.
Nekatere vrste kraji, o katerih morda želeli razmisliti, so hlevi, turistične kmetije, pivovarne in vrt, gore ali prizorišča ob jezeru.
Vendar pa če preprosto ne morete najti pravega kraja potem lahko vedno rezervirate standardno hotelsko dvorano in uporabite dekor v kmečkem stilu.

poročne dekoracije

Pravljična poroka

Vsaka nevesta sanja o poroki kot iz pravljice. Lahko se odločita za poroko na gradu ali njegovem grajskem dvorišču saj bo to delovalo še bolj sanjsko. Ženin in nevesta se lahko na grad popeljeta s kočijo, ki je okrašena z najlepšimi rožicami in dodatki.
Lahko uporabite različne poročne dekoracije za pravljično poroko in sicer veliko cvetja, svečnikov, čipke in bogatih prtov. Prevladuje zlata in srebrna barva.

POLETNA POROKA

Osnovna barva poletne poroke je nežna modra barva. Mize lahko okrasite z modrimi prti ter koralno rdečimi in belimi detajli. V poletni poroki prevladuje tudi peščena barva. Za poročne dekoracije lahko uporabite materiale kot so lan in bombaž ter dodatke kot so školjke, pesek in kamenčke itd.
Poletje je čas, ko raste veliko različnega cvetja katerega lahko uporabite v poletni poroki: marjetica, hortenzija, gardenija, bezeg, frezija, sončnica itd.

poročne dekoracije

JESENSKA POROKA

Jesenska poroka je lahko zelo zanimiva saj vsebuje vse odtenke rjave in oranžne barve, ki jih lahko uporabita. Lahko se odločita za poročne dekoracije v oranžni, rjavi, bordo rdeči, rumeni in breskovi barvi.
Uporabita lahko materiale kot so bombaž in žamet. Omizje lahko popestrita z jesenskimi plodovi.

ZIMSKA POROKA

Poročne dekoracije so lahko v zlati, temno lila in čokoladni rjavi barvi. Uporabite lahko materiale kot so žamet, flis in volna. Popestrite lahko z dodatki kot so sveče, lanterne in ledene skulpture. Uporabite lahko cvetove tulipana, vrtnice, mačehe, vijolice, orhideje itd.

POMLADNA POROKA

Pomlad je čudovita saj se v tem času prebuja narava in nam nudi veliko svežine. Uporabimo lahko čudovito cvetje: šmarnica, narcisa, zvonček, avrikelj, tulipan, vetrnica itd.
Prevladujejo pastelne barve zelene, rumene in modre.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp