POROČNE DEKORACIJE

17.04.2018 Portal e-poroka

Vsi vemo, da bi morali okrasiti mize za poročni sprejem in da bi morali biti na svečanosti prisotni cvetovi in sveče. Obstaja veliko idej za poročne dekoracije za vaš poročni dan in da bo izgledal kot iz pravljice.

Pari postajajo vse bolj ustvarjalni s svojimi poročnimi okraski, da ustvarijo unikatno poroko, ki bo osebna, edinstvena in nepozabna. Preden se odločite za vrsto dekoracij, ki jih želite, boste morali določiti temo ali barvno shemo za vašo poroko.

Obseg vaše poročne dekoracije bo v veliki meri odvisen od tega, kaj si lahko privoščite. Če ste v tesnem proračunu, bi se bilo pametno držati ene vrste dekoracij.

Okrasitev bara

Verjetnost, da bodo vaši gostje v baru preživeli precej časa je velika zato boste želeli, da je prostor čimbolj privlačen in zabaven za njih. Če je prostor bolj prazen, poskusite najeti fotografsko kabino ali katerekoli druge predmete, ki bodo zagotavljali zanimanje in zabavo ter dopolnjevali vašo temo. Prepričajte se ali je v baru kaj udobnih sedežev, kjer se lahko sprostite. Cvetna dekoracija lahko dobro deluje v baru, vendar se prepričajte, da ne moti natakarjev pri njihovi strežbi.

Preverite strop

Če zgornja meja vašega prizorišča ni zelo privlačna, ali pa je zelo visoka in želite spodbuditi vzdušje, obstajajo različne stvari, ki jih lahko poskusite. Dajanje tkanine čez strop ni tako težko, kot se sliši. Lahko pa dodali papirne luči, viseče kletke ali celo najeli lestence. Viseče cvetlične aranžmaje ali veje pa lahko ustvarijo naravni učinek.

Združite dekoracijo prostorov

Če bo vaša poroka potekala v več prostorih, poskrbite, da se hodniki ali sprehajalne poti, ki se pridružijo glavnemu prostoru nadaljujejo z izbrano poročno temo. Enostavno lončnice in stenski plakati so lahko dovolj, vendar če želite, da se vaši gostje ne izgubijo na poti bi lahko razmislili o nekaterih zabavnih znakih, ki jih vodijo do prostorov. Vendar pazite, da je vse v slogu vaše poroke.

Pazite na stole

Stoli se morda ne zdijo najpomembnejši vidik vašega poročnega prizorišča, vendar lahko resnično vplivajo na vaš splošni videz. Če niste navdušeni nad stoli, vam mesto ponuja možnost, da najdete pokrove z okrasnimi krili, ki bodo ustrezale vaši temi. Če to ne deluje, preprosto vprašajte svoje mesto, da bi odložili stole in najeli nekaj, ki vam je všeč. Kovanega železa ali srčkanega bela lesa sta priljubljeni slogi poročnega stola, čeprav bi vaši gostje morda potrebovali nekaj malo bolj udobno, če načrtujete dolg poročni zajtrk.

Dodaj atmosfersko razsvetljavo

Veliko parov si ogleda svoje poročne lokacije v sončnem poletnem dnevu in pozabi preveriti, kakšna je razsvetljava. Atmosferska razsvetljava lahko spremeni notranjo zimsko ali večerno poroko. Če ima prizorišče samo ostre svetlobe dodajte svojemu prostoru svetilke ali svečke saj boste na tak način popestrili prostor.

Olepšajte kopalnico

Medtem, ko vaši moški gostje verjetno ne bodo posvečali preveč pozornosti, bodo dekleta na vaši poroki res presenečene, če boste popestrili žensko kopalnico. Dodajte nekaj dišečega, nekaj dišečih losjonov za roke kot tudi nekaj miniaturnih aranžmajev cvetja.

Popularne poročne dekoracije

Sveče so priljubljen dodatek poročnim okrasjem, od preprostih čajnih luči do visokih stebrov. Na voljo so v različnih barvah in lahko dodajo romantično osvetlitev ter nežne vonjave na vaš sprejem. Drug način za ustvarjanje tople razsvetljave je uporaba luči, bodisi tradicionalnih kovinskih ali kitajskih pisanih luči.

Sodobni okraski vključujejo dekorativne ptice, kovinske balone in krepko obarvane in oblikovane tkanine. Drug trend v poročni dekoraciji je uporaba vrhunskih ali notranjih dreves, okrašenih s svetili ali okraski, ki odražajo vašo poročno temo.

Nekateri bolj nenavadni trendi v poročni dekoraciji, ki so se pojavili v zadnjem letu, vključujejo uporabo zunanjega pohištva, kot so mize iz kovanega železa in klopi v zaprtem prostoru, z edinstveno zasnovanim in pogosto spreminjanjem ozadij, ki so projicirane na navadne stene ali v notranjost šotora.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp