KO SE ODLOČATE ZA POROČNO PRIČESKO

24.02.2018 Portal e-poroka

Ko gre za vaš poročni dan boste želeli storiti vse, kar je v vaši moči, da bo dan popoln.

Občutek sproščenosti na poročnem dnevu je ključnega pomena za uživanje, zato je bistvenega pomena najti slog in stilista, s katerim ste popolnoma zadovoljni. Izbrati morate stil, ki ga lahko nosite ves dan, ki ustreza temi in občutkom poroke.
Odločanje o poročni frizuri, ki dopolnjuje vašo čudovito poročno obleko, morda ne bo videti kot najzahtevnejša naloga, vendar bo ogromno vplivala na vaš splošni videz in je vredno razmisliti o njej.

Kdaj rezervirati poročnega stilista?

Svetujemo vam, da poročnega stilista rezervirate okoli štiri do pet mesecev pred poroko.
Prav tako pomislite na svoje družice, kot tudi mamice in ženina. Če ste se odločili za drastično spremembo vaših las kot sta večja sprememba dolžine las in sprememba barve las vam to vsekakor na dan poroke to odsvetujemo saj ne želite, da vam tovrstna izbira pokvari vaš dan. Večina nevest ima svojega stilista rezerviranega že zgodaj zjutraj. Vendar je vredno posvetovanje s svojim stilistom že veliko prej, da imate možnost poskusiti nekaj več različnih poročnih frizur. Ko se odločate za poročno pričesko morate nameniti čas tudi podrobnostim kot so poročni dodatki in poročni nakit. Stilistu podrobno opišite vašo poročno obleko in morebitne dodatke kot so tiara in tančica. Poročna pričeska se mora ujemati z izrezom vaše poročne obleke prav tako s cvetjem v poročnem šopku.
Razmislite, kako dolgo bo vaša poročna pričeska trajala. Če se vaša slovesnost prične ob 14h in vaša zabava ne bo končana do polnoči, bo vaša poročna pričeska trajala zelo dolgo. Pogovorite se s svojim stilistom o tipu las, ko izberete poročno pričesko in se odločite, kakšna praktična rešitev bi lahko bila, da bo ves dan izgledala čudovito.

Bodo vaši lasje speti, spuščeni, ravni ali skodrani?

Izbira je raznolika zato je toliko težje izbrati kakšna bo pričeska na poročni dan.
Splošno pravilo je, da če imate zelo podrobno poročno obleko ali velik zapleten nakit morate poskrbeti, da vaša poročna pričeska ostane elegantna in preprosta. Če pa imate navadno padajočo poročno obleko in nekaj dodatkov, si lahko privoščite poročno pričesko s padajočimi kodri.
So vaši lasje kratki in postriženi na paž?
Paž je klasičen videz, ki nikoli ne izgine iz sloga in je enostaven za vzdrževanje. Obstaja več načinov, kako nositi paž frizuro, odvisno od sloga vaše poročne obleke in vaše osebnosti.
Izravnan paž je eleganten sodoben videz, rahlo daljši spredaj kot na hrbtu. Kot že ime pove, so lase gladki in ravni. Retro ali vintage paž frizura ima več valov in najbolje deluje z vintage obleko.

Če imate skodrane lase jih uporabite za ustvarjanje čudovitega sloga. Uporabite serum, da pomirite lase in poudarite svoje kodre ter dodajte sponke ali naglavni trak, da ustvarite obliko in strukturo. Miniaturni cvetovi svile se kot nalašč podajo k lasem v kratki obliki. Vsekakor pa morate upoštevati obliko obraza.

Ko se odločate za poročno pričesko vam ponujamo nekaj nasvetov

Poročno pričesko, ki jo izberete naj ustreza vrsti poroke, ki jo imate in pri njej upoštevajte vse podrobnosti.
S stilistom se dogovorite za vsaj eno testno pričesko.
Ko greste na poskusno poročno pričesko vzemite s seboj fotografijo svoje poročne obleke saj bo tako stilist lahko svetoval najustreznejšo poročno pričesko, ki bo ustrezala vaši poročni obleki.
Če resnično vztrajate pri spremembi običajnega videza to storite nekaj mesecev pred poročnim dnem.
Vsaj mesec pred poroko postrižite svoje lasje saj bodo tako izgledali še lepši in bolj zdravi.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp