MEDENI TEDNI IN 5 EPSKIH DESTINACIJ

25.11.2018 Portal e-poroka

Ali iščete destinacijo za medene tedne, ki je popoln način, kako začeti potovanje v zakon? Poglej si osupljive destinacije za medene tedne po vsem svetu, vendar so to naši trenutni vrhunci za 5 epskih destinacij, ki jih morda niste iskali (vendar bi jih morali!).
Najbolj priljubljene destinacije za medene tedne so še vedno Evropa, ZDA, Karibi in Fidži!

Medeni tedni in pet epskih destinacij, ki jih zagotovo želite obiskati. Zagotovo jih boste vzljubili kot prvo potovanje po tujini kot poročeni par.

1. Malezija

Malezija morda ni prvi kraj, na katerega pomislite, ko razmišljate o počitniških ali medenih destinacijah, vendar je le kratek let in ima neverjetne, bujne deževne gozdove in neokrnjene plaže. Seveda ima tudi neverjetno hrano. Znana je predvsem po kitajski, indijski in evropski kuhinji. Malezija nudi številne raznolike dogodivščine za tiste mladoporočence, ki ljubijo nove izkušnje. Vreme v Maleziji je toplo skozi vse leto, vendar imajo mokre in suhe sezone.
Prav tako ima tudi veliko trgovsko kulturo, s trgovinami, ki ustrezajo vsem okusom in nekaterim najboljšim nakupovalnim destinacijam na planetu.

2. Mauritius

Ob obali Afrike, francosko govoreči državi Mauritius je idealna lokacija za medene tedne za par, ki želi luksuzno in popustljivo doživetje. Obstaja toliko čudovitih možnosti za nastanitev, od luksuznih obmorskih krajev do kmečkih bungalovov. Mauritius je bogat s koralnimi grebeni in najrazličnejšimi slapovi. Če iščete bolj sproščujoče medene tedne, prinesite kopalke, sončna očala in klobuk ter uživajte v njihovem prelepem morju!
Vreme na Mauritiusu je povsem lepo skozi celo leto. To je kot nalašč za medeni teden, saj je nizka vlažnost in zelo majhne količine padavin.

Malezija
Mauritius
Malezija
Mauritius

3. Japonska

Japonska je dom bogate in tradicionalne zgodovine - vendar se ponaša tudi z lepimi kraji in naravnimi čudesmi, ki navdihujejo veliko romanco. Neverjetni bambusovi gozdovi, neverjetne možnosti smučanja, vroči izviri in pogled na planine. Njihovi čudoviti vrtovi in čajne hiše vas ne bodo pustili ravnodušne.
Oglejte si njihovo nočno življenje ali najemite kolesa in preiskujte njihovo deželo.

4. Daydream Island Avstralija

Daydream Island je del otoka Whitsunday v Queenslandu v Avstraliji. Otok je intimen, majhen otok, ki meri približno 1 km in le 400 m na najširši točki!
Daydream Island je najbližji otok vseh Whitsunday otokov do pristanišča Shute, zato je to zelo priljubljeno destinacijo za dnevno potovanje. To je lep kraj za raziskovanje, s pogledom na krasen Great Barrier Reef in neverjetno naselja.

Središče otoka ima bujno in gosto džunglo. Brez težav lahko uživate v otoku Daydream z raziskovanjem različnih slikovitih krajev na otoku.
V jesenskih in zimskih mesecih (od marca do avgusta) boste občutili subtropske razmere s toplejšo klimo in izredno vročo vreme v spomladanskih in poletnih mesecih (od septembra do februarja).

Japonska
Daydream island
Japonska
Daydream island

5. Hawaii

Če obožujete bazene, koktejle, zabave in sonce potem so Hawaii odlična destinacija za vaše medene tedne. Hawaii je dom neverjetnih slapov, tropske džungle in dolgih plaž. Obstajajo lepe možnosti za potapljanje, pohodništvo in nočno kopanje ter seveda večerjo ob svečah. Vreme na Havajih je toplo in prijetno vse leto. Najboljši čas za obisk je med aprilom in oktobrom, ko je povprečna temperatura 28 °C.

Hawaii
Hawaii

Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp