11 NEPOGREŠLJIVIH FOTOGRAFIJ ZA POROČNI ALBUM

21.05.2017 Portal e-poroka
nepogrešljive fotografije za poročni album

11 NEPOGREŠLJIVIH FOTOGRAFIJ ZA POROČNI ALBUM

Vaš poročni album bo postal eden izmed najbolj cenjenih albumov v vaši lasti in to z dobrim razlogom – hranil bo dragocene spomine na dan, ko sta se zaobljubila eden drugemu za vedno.

Fotografije, posnete na jutro vašega velikega dne, bodo ene izmed intimnejših in pristnejših v vaši zbirki. Čeprav bodo fotografije na pogled spontane, je potrebno v naprej načrtovati, kaj na fotografiji želimo ujeti in s kom. Da bi vam načrtovanje kar seda olajšali, smo za vas pripravili seznam enajstih nepogrešljivih fotografij, ki jih morate posneti na jutro vašega poročnega dne.

1.POMOČ DRUŽIC

Ko bodo vaše družice v vsem svojem sijaju pripravljene na dan, jih prosite za pomoč pri zaključnih podrobnostih, bodisi pri zapenjanju čevljev, natikanju tančice ali pri zavezovanju vaše obleke. Poskrbite, da bo fotograf prisoten in pripravljen!

2.ZDRAVLJICA VAŠEMU VELIKEMU DNEVU

Nikoli ni prezgodaj za začetek praznovanja! Fotografija trenutka, ko z družicami srkate penino, je odličen način, da si ovekovečite zadnjo pijačo s svojimi prijateljicami kot samska dama.

3.LIČENJE

Ličenje je umetnost. Verjetno je, da je čas ličenja edini čas, ki ga boste imeli za razmislek o preostanku dneva, zato je fotografiranje tega sproščenega trenutka nujno, tudi če se ličite sami.

4.OBLEKA

Vaša obleka bo v središču pozornosti. Predstavlja enega izmed mnogih elementov vašega velikega dne, ki se ga bodo spomnili vsi, zato jo je pomembno fotografirati, še preden jo oblečete. Med vašimi pripravami prosite fotografa, da zajame sijaj vaše poročne obleke. Fotografija mora priklicati v spomin razloge za nakup obleke.

5.NE POZABITE NA ŽENINA

Ne smemo pozabiti na boljšo polovico. Fotografije ženina, ki se pripravlja na poroko, so prav tako pomembne kot vaše. Navsezadnje je to tudi njegov veliki dan. Le kaj je bolj dragocenega, kot trenutek, ko se vaš moški spremeni v vašega ženina.
.

6.DODATKI

Dodatki so prav tako pomembni kot poročna obleka, zato se splača posneti nekaj fotografij z njimi v središču pozornosti. Prosite vašega fotografa, kateri bi moral imeti smisel za podrobnosti, da zajame nekaj slik z vašimi dodatki, kateri vključujejo čevlje, podvezico, prstane ter šopek in jih postavi v ospredje fotografij. Postavite jih na okensko polico ali posteljo posuto s cvetjem – poskrbite, da bodo prikazani v svoji najboljši luči.

7.MATERINSKI TRENUTEK

Na vaš veliki dan je tradicionalno, da si vzamete trenutek za vašo mati. Težko najdemo bolj ganljiv motiv fotografije za vaš album. Prosite jo, da vam pomaga pri oblačenju, zapenjanju nakita ali čemerkoli, na kar se boste z nasmehom spominjali v vaši prihodnosti.

8.PRVI POGLED

In še za konec, fotografija prvega pogleda, katera je zagotovo ena izmed naših najljubših. Reakcija vaših družic, staršev in boljše polovice je neprecenljiva. Poskrbite, da bo fotograf prisoten v trenutku, ko se prvič pokažete družini in prijateljem, saj boste ta trenutek cenili do konca svojega življenja.

nepogrešljive fotografije za poročni album

Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp