IZBIRA POROČNE OBLEKE

21.05.2017 Portal e-poroka

IZBIRA POROČNE OBLEKE

Vsaka nevesta želi biti najlepša na svoji poroki in sijati kot še nikoli. Že ob sami zaroki vsaka ženska najprej pomisli kakšna bo njena poročna obleka, šele na to pridejo na vrsto vse ostale podrobnosti v zvezi s poroko. Izbira poročne obleke je za marsikatero lahko najtežja odločitev, zato mora pazljivo izbrati tako, ki ji zares pristaja in se v njej počuti enkratno.

Bela obleka je tista najpogostejša izbira večine nevest, saj predstavlja nedolžnost in čistost neveste, ampak vedno ni bili bela barva prva izbira za poročne obleke. Včasih so s poroko neveste kazale svojo premožnost oziroma premožnost svojega moža. Za izkazovanje le tega so si za poročne obleke izbirale bogate kroje, žive barve in le najboljše materiale, predvsem žamet. Ko pa se je kraljica Victoria poročila v beli razkošni obleki, se je barvni trend spremenil in je večina nevest začela izbirati belo obleko s katero bi prekosile razkošno obleko kraljice Victorie in trend bele poročne obleke se je ohranil vse do danes.

Čeprav je izbira večine bela poročna obleka ni popolnoma nič narobe, če si upaš biti malo drzna in se odločiti za barve, ki prav tako ustvarijo eleganco in razkošje, hkrati pa zagotovijo da boš zares unikatna nevesta.

izbira poročne obleke

Še ena pomembna stvar poleg barve pa je kroj poročne obleke, ki pristaja tvoji postavi.

Vsak kroj žal ne pristaja vsaki postavi, zato moramo biti pozorne, da izberemo obleko, ki bo poudarila in izpostavila naše prednosti in hkrati skrila tiste male pomanjkljivosti, ki jih ne želimo pokazati.
Če ste bolj drobne postave so za vas najbolj primerne poročne obleke s stisnjenim pasom tik pod prsmi, saj s tem optično zvišate celotno postavo in poudarite prsi.

izbira poročne obleke

Če pa ste bolj polne postave je dobro izbrati obleke s steznikom, ki zoožajo vas pas, krilo pa naj ne bo oprijeto temveč naj bo razkošno in naj lepo pada, saj bo tako lepo zakrilo malo sirše boke. V kolikor pa želite skriti tudi vaše roke so čipkasti rokavi super in elegantna izbira.

izbira poročne obleke

Vse tiste s hruškasto postavo izberite poročne obleke v A-liniji, saj spodnji del prav tako zakrije širše boke, zgornji del pa je lepo poudarjen z različnimi detalji.

izbira poročne obleke

Še ena zelo pogosta postava je postava peščene ure, kjer so mere lepo razporejene in z izbiro poročne obleke v kroju morske deklice popolno izpostavite vse svoje atribute in izgledate čudovito.

izbira poročne obleke

Zadnja pogostejša postava pa je popolno izoblikovana atletska postava za katero so primerne oprijete poročne obleke z drobnimi detajli, ki ustvarijo popolne poročne obleke.

izbira poročne obleke

Zdaj ko vemo kakšna mora biti naša poročna obleka pa jo moramo še najti in kupiti.

Večina nevest se odpravi v salone po poročno obleko, le malo pa je takih, ki se odločijo za nakup poročne obleke preko spleta. Vendar nakup preko spleta ni nujno slab kot misli večina, saj z izbiro poročne obleke začnemo takoj ko izvemo za poroko in imamo tako dovolj časa, da obleko naročeno preko spleta tudi vrnemo in zamenjamo ter tako najdemo popolno poročno obleko. Prav tako je pametno malo raziskati od kje naročajo poročne obleke, saj določene spletne trgovine tudi pri poročnih oblekah ne dajo veliko na kakovost.

izbira poročne obleke

Mi kot uspešna spletna trgovina vam zagotavljamo samo najboljše poročne obleke znamke Laura Lavoni, ki so ena izmed bolj uspešnih evropskih znamk, prav tako pa je večina poročnih oblek narejenih ročno. Poleg vsega naštetega pa vam seveda nudimo tudi možnost vračila oziroma zamenjave brez kakršnih koli problemov, zato se ne bojte izbrati poročne obleke preko spleta.

Popolna poročna obleka že čaka na vas!

Čudovit poročni dan vam želi vaša Manzara!


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp