NAPRSNI ŠOPKI ZA SVATE

04.04.2017 Portal e-poroka

IDEJE- NAPRSNI ŠOPKI ZA SVATE

Za naprsne šopke velja, da so del tradicije. Naprsne šopke prejmejo vsi, ki so povabljeni na poroko in pomeni pripadnost k poroki zato jih vsi svatje na poroki z veseljem nosijo.
Naprsni šopki za svate so lahko iz svežega cvetja ali umetnega in suhega cvetja.
Pomembno je, da so naprsni šopki za svate povezani z barvno nitjo poroke ter z nevestinim šopkom.

Svatje na poroki nosijo naprsne šopke, ki so narejeni iz suhega ali svilenega cvetja medtem ko imata ženin in nevesta ter njuni priči naprsni šopek iz cvetja, ki je povezan z poročnim šopkom.

Naprsni šopki so lahko izdelani v različnih barvnih odtenkih s pomočjo različnih trakov. Dekoriramo jih lahko s perlicami, kamenčki, kristalčki, čipko ali z različnimi listi cvetov. Popestrimo jih lahko tudi z plodovi narave kot so lešniki, storži, želodčki, vse je odvisno od meseca v katerem se poročite.
Bodite izvirni in izdelajte unikatne naprsne šopke za svate.
Izdelani so tako, da imajo na zadnji strani priponko za enostavno pripenjanje na obleko, ki pa je uničijo prav tako je priponka tako majhna, da se popolnoma skrije za šopek in je popolnoma nemoteča.
Ponavadi si naprsne šopke pripnejo vsi svatje na poroki ter s tem pokažejo, da so povezani s celotnim poročnim dogajanjem in z mladoporočencema.

Naprsni šopki za svate so zelo lep spomin na poroko. Če je izdelam iz umetnega oziroma svilenega materiala si ga lahko shranijo in tako bo spomin večen.

Izdelajte izvirne naprsne šopke

Miniaturni naprsni šopek lahko naredite iz avkaliptusovih semen, majhnih vrtnic in zlatice.
Popestrite moško obleko z cvetom poenije.
Naprsni šopek in drobne cvetove lahko poživite z vejicami, listi in dodatki različnih oblik.
Drobne in nežne boronije so kot nalašč za romantične poroke.
Barv dalije uskladite z barvo poroke in ženinove kravate.
Ustvarite čudovit modern naprsni šopek s cvetom bombaža


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp