IZPOSOJA POROČNE OBLEKE

17.04.2017 Portal e-poroka
izposoja poročne obleke

Čestitke ob vajini zaroki.
Gotovo si lahko predstavljate kako bi izgledala vaša poročna obleka. Izposoja poročne obleke je včasih izredno naporno delo. Preden pa začnete z izposojo poročne obleke pa je dobro vedeti kaj si sploh želite.

Obstajajo številne poročne revije, ki vam dajo kup informacij. Prav tako pa veliko informacij najdete na internetu kjer je ponudba res ogromna. Nobenega dvoma ni, da na poroki najbolj blestita nevesta in njena poročna obleka.

Vsaka nevesta ogromno svojega časa porabi za iskanje prave in sanjske poročne obleke, ki bi ustrezala stilu poroke.

Zato je zelo pomembno, da se že na začetku, ko izbirate poročno obleko vprašate kakšen stil poroke boste imeli in kaj vam je najbolj všeč.

Predstavljajte si svoj poročni dan.
Kaj imate oblečeno? Kakšen tip obleke imate? Kakšne je tkanina in barva obleke?

Poznamo več tipov poročnih oblek.
Pomembno je, da izberete kroj, ki ustreza vaši postavi pri tem pa vam lahko svetuje prodajalka v poročnem butiku, ki pa mora imeti občutek ter dobro oko.

Pri izposoji poročne obleke vam lahko z mnenjem pomagajo tudi prijateljice ali mame saj vas dobro poznajo in točno vedo kaj vam je všeč in kaj vam lepo pristoji.

Poročni trendi se iz leta v leto spreminjajo vsekakor pa ne boste zgrešile z izbiro brezčasnega klasičnega kroja, ki poudari žensko telo.

Izposoja poročne obleke je eden najbolj sladkih trenutkov , ki jo vsaka nevesta komaj čaka zato si le vzemite čas in izberite obleko vaših sanj.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp