POROČNA ANIMACIJA-11 IDEJ

21.05.2017 Portal e-poroka

Poročna animacija je pomemben del poroke.

Pozabite na imitatorje slavnih osebnosti in glasbenike, ki preigravajo zimzelene popevke. Če želite ideje s katerimi bo poročna animacija posebna, s katero boste vaše goste presenetili in jih zabavali do jutranjih ur ste prišli na pravo mesto! Zbrali smo enajst idej s katerimi lahko popestrite animacijo na vašem poročnem sprejemu.

1.SLIKA JE VREDNA TISOČ BESED

Vsi smo zasvojeni s svojimi mobilnimi telefoni. Večina nas spi s telefonom ob glavi, brez njega smo zgubljeni celo na stranišču. Kadar jih ne uporabljamo za klicanje in pisanje sporočil, z njimi zelo radi fotografiramo “selfije”. Po izrečenih zaobljubah in podpisanih dokumentih, bodo vaši gostje kaj hitro pograbili njihove pametne naprave in zajeli nekaj slik za njihova socialna omrežja. Predlagamo, da se spomnite starih časov in za svojo poroko najamete fotografsko kabino. Najemite jo le za uro ali dve, ali za čas celotne poroke. V vsakem primeru bodo vaši gostje nad njo navdušeni.

2.TIŠINA

Priznamo, po vsej verjetnosti boste izgledali kot pajaci, a boste tako uživali, da vam bo vseeno. Govorimo o TIHEM DISKU. Najemite slušalke, izberite svoje najljubše pesmi in opazujte plesne vragolije vaše družine in prijateljev na plesišču. Idealna rešitev za poročne prostore, ki ne dopuščajo hrupa v poznih urah. Namesto da končate zabavo, si nadenete slušalke.

poročna animacija

3.KDOR NE SKAČE NI SLOVEN'C

Napihljivi gradovi niso le za otroke. Sezujte si čevlje in se naskačite. Ta ideja ne potrebuje razlag in dokler se držite pravila, da se v vinjenem stanju ne sme skakati, ni razloga za skrbi. Gradovi bodo zabavali tako vaše najmlajše kot starejše goste.

4.RISANJE KARIKATUR

Za poziranje pred karikaturistom je potrebno nekaj potrpljenja, a je končni rezultat vreden čakanja. Najemite ga za risanje portretov vaših gostov, medtem ko oni uživajo na vaši zabavi. Karikaturisti so prav tako primerni, če načrtujete bolj tiho in umerjeno zabavo.

5.ALELUJA!

Si niste nikoli predstavljali, da se boste kdaj poročili? Najemite pevski zbor, da za vas poje pesmi, kot so “Aleluja” ali “O srečen dan” in na edinstven in zabaven način animirajte vaše goste. Če zborovska glasba ni po vašem okusu, lahko zbor najamete le za eno pesem. Si predstavljate kako romantično in zabavno bi bilo vam in vaši ljubezni z roko v roki prepevati “O srečen dan”?

6.CIRKUS!

Želite navdušiti svoje goste? Najemite akrobate in cirkuške artiste! Z visenjem na vrveh, prevali in izvajanju akrobatskih manevrov med gosti, bodo le ti osuplo občudovali njihovo znanje, predanost in gibljivost. To je še ena izmed opcij, ki je primerna prav tako za otroke, kot za odrasle. A ne pozabite vaših gostov opozoriti, da lahko predstavo le opazujejo in v njej ne prisostvujejo! Nihče ne želi pristati na urgenci!

poročna animacija

7. ABRA KADABRA

Čarovniške predstave na poročnih dogodkih so vedno bolj pogost pojav. Večina gostov bo sicer po vsej verjetnosti že prestara za starejše trike, kot so vlečenje zajcev iz klobuka, a na srečo obstajajo modernejši čarodeji, kateri bodo zagotovo osupli vas in vaše mlajše in starejše goste. Ne pozabite čarobne besede!

8.OGNJEMET

Če načrtujete poročno zabavo v nočnem času, jo začnite ali zaključite z ognjemetom. Zabavna in nezahtevna animacija. Poskrbeti pa je treba za varnost – ne izzivajte sreče in najamite profesionalce.

9.BODITE SAM SVOJ DJ

Prevzemite delo DJ-ja in sami poskrbite za glasbo. Povabite lahko celo svoje goste in jim ponudite možnost, da zavrtijo skladbo po lastnem izboru. Ne glede na to, kakšna glasbo radi poslušate vi in vaši gosti – vsi bodo uživali v vlogi DJ-ja.

10.ZABAVAJTE OTROKE

Če bodo na vaši poroki malčki, je vredno razmisliti o najemu otroškega vrtca. Najeti delavci so malčke sposobni animirati in zaposliti, tako da bodo imeli starejši gosti več časa zase.

11.OGLEJTE SI POROKO SKOZI OČI GOSTOV

Zadnja ideja je stara, a dobra. Med goste razdelite fotoaparate za enkratno uporabo z nalogo, da zajamejo čimveč fotografij vašega poročnega dne. Po zaključku medenih tednov, slike natisnite in ustarite zlepljenko, ali pa jih v digitalni obliki delite s svojimi gosti. Uživali boste v gledanju poročnega dne skozi njihove oči, morda pa boste celo odkrili intimne trenutke, ki jih vaš fotograf ni uspel ujeti v objektiv.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT

Please leave this field empty.


ScrollUp