PREDNOSTI NAJEMA POROČNEGA ORGANIZATORJA

Veliko parov je v dilemi ali poročnega organizatorja najeti ali ne. Ker vama želim olajšati odločitev, sem se odločila, da vama predstavim nekaj prednosti najema poročnega organizatorja. Načrtovanje poroke zahteva veliko časa in truda ter povzroči obilico stresa. Navsezadnje je to najpomembnejši dan v vajinem življenju, ko se bodo vsi vajini prijatelji in ljubljeni zbrali skupaj ter z vama proslavili ta čudovit dan.

KAKŠNE NALOGE SPLOH IMA POROČNI ORGANIZATOR

– pripravi celoten način izvedbe vajine poroke
– upošteva vajine želje
– z vama sestavi finančni in časovni plan
– svetuje vama pri izbiri vseh ponudnikov na tržišču ter usklajuje sestanke z njimi
– opravlja vse rezervacije, ki vama prihranijo ogromno časa in energije
– sestavi koordinacijo poroke
– vodi poroko, vse od prihoda gostov in do razreza torte
– poskrbi za vse drobne a pomembne malenkosti

PREDNOSTI NAJEMA POROČNEGA ORGANIZATORJA

PRIHRANEK VAJINEGA DRAGOCENEGA ČASA

Eden najbolj pogostih razlogov za najem poročnega organizatorja je pomanjkanje časa v samem procesu načrtovanja poroke. Ker je poroka poseben dogodek, ki ga bosta doživela le enkrat v življenju in ker si želita, da bo izpeljan po vajinih željah, je poročni organizator tisti, ki vama bo prihranil vse tegobe, vaju vodil skozi celotni poročni načrt in vama svetoval na osnovi bogatih izkušenj. Medtem pa se vidva lahko posvetita sebi in ostaneta mirna. Najem poročnega organizatorja je odličen način, da zmanjšata časovni pritisk in se sprostita. Kot večletna poročna organiaztorka poskrbim za vse elemente poroke, tiste, ki vzamejo največ časa in te so: iskanje in pregled najboljših ponudb, sestava poročnega proračuna, sestava pogodb z izbranimi poročnimi ponudniki, urejanje sestankov s ponudniki, sestavo časovnice, koordinacijo poročnega dne... Najem poročnega organizatorja vama lahko resnično privarčuje ogromno časa. Glavna prednost organizatorja porok pa je, da lahko v največji meri opravi delo, preveri potencialne lokacije in ponudnike poročnih storitev v okviru vajinega proračuna ter vama predstavi vsa dejstva, da bosta lahko sprejela najbolj optimalno odločitev.

POROKA V OKVIRU FINANČNEGA PRORAČUNA

Največ vprašanj se nanaša ravno na stroške poroke. Določitev poročnega proračuna je zelo pomembna točka pri načrtovanju poroke saj brez nje ne moremo začeti z načrtovanjem. Bodita pazljiva pri določanju svojega proračuna. Zelo hitro se zgodi, da zaradi prevelikih želja presežemo določen proračun za poroko. Tu pa vama lahko s svojimi izkušnjami pomagam izpeljati poroko v določenem proračunu oziroma se mu najbolj približati ter stroške najbolj optimalno porazdeliti med vse kar poroka vključuje. Poročni organizator porok je specializiran za proračun poroke in je edini za razliko od vas, ki ve, koliko stvari stanejo, kolikšen odstotek proračuna se bo porabil in za koliko lahko zmanjša obstoječe stroške na posameznem področju.

IZOGIB DRAGIM NAPAKAM

Ko gre za poroko, je veliko računov, ki se vežejo na stroške poroke zato je zelo pomembno, da ne plačate več kot sicer znaša strošek. Kot organizatorka porok se pogajam o cenah in se tako izognem dragim napakam, ki so običajno neizogibne parom, ki se na to ne spoznajo in poroko organizirajo sami.

IZDELANA ČASOVNICA

Dobro zasnovana časovnica bo poskrbela, da bo vajin poročni dan potekal kar se da gladko in brez napak. V časovnici poročni organizator razdela vsak trenutek, vse od nevestinega in ženinovega prihoda ter vse do razreza torte. Poročna časovnica je pomembna tudi za vse ostale poročne ponudnike, ki sodelujejo pri poroki. Časovnica zajema: zbor svatov, prihod ženina in neveste, ura civilnega in cerkvenega obreda, pogostitev, ura poročnega fotografiranja, vmesna animacija in igre, govori, zabava, razrez poročne torte...

ZAGOTOVILO, DA NIČ NE BO SPREGLEDANO

Ker poročni organizatorji poznamo vse trike in detajle poskrbimo, da bo vse na svojem mestu, vidva pa bosta brez vsakršnih skrbi uživala na vajin dan.

KOORDINACIJA POROKE

Za vaju sem tu, da pomagam izpeljati dan brez vsakršnih skrbi. Kot poročna organizatorka vama svetujem in sem z vama od samega začetka načrtovanja vajinega dne in do konca.
Na poročni dan sem z vama prisotna vse od priprav in do razreza poročne torte. Poskrbim, da vse poteka po poročnem protokolu, skrbim za koordinacijo poroke ter za vse poročne ponudnike, ki so del vajine poroke.

MOJA VIZIJA

Vsaka poroka zame je unikatna. Čas je dragocen, zato si vsak par želi porabiti čim manj časa in skrbi, da bi bil poročni dan 100% uspešen in popoln. Ker je poroka osebno praznovanje, se zavedam njenega pomena in vsake podrobnosti, ki jo vključim v poroko. Vajina ljubezen je zelo pomembna, zato želim z vama oblikovati dan, ki ga ne bosta nikoli pozabila.

Še zmeraj nista prepričana o najemu poročnega organizatorja? Vabim vaju, da se dobimo na kavici in se spoznamo ter se pogovorimo o vajinih željah. Lahko me kadarkoli pokličeta na telefonsko številko 040 574 609.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp