POROČNA DARILA

17.02.2016 Portal e-poroka
poročna darila

Smo sredi poročne sezone, ko se nam na marsikatero prihajajočo soboto obeta udeležba na poroki kakega nam ljubega para. S tem pa tudi vprašanje, kaj jima ob tej priložnosti podariti.
Vprašanje obdarovanja ob poroki pari sicer rešujejo na različne načine
– s pomočjo knjige želja v določeni trgovini, s spletnimi seznami, koordinatorji, z željo po zgolj denarnih darovih ali celo z odpovedjo darilom.

Ne glede na to, kakšen način obdarovanja si je par izbral, pa jim vedno lahko podarite najdragocenejše, kar morete – vašo podporo.

Dober prvi korak je že to, da se poroke, na katero smo povabljeni, udeležimo. Večina parov se še dolgo po tem spominja, kdo vse je prišel na njuno poroko. Navzočnost naših povabljenih razumemo kot znamenje podpore, še posebej, če so prišli od daleč, z majhnimi otroki, kljub prezaposlenosti …
Se sprašujete kakšne vrednosti naj bo podarjena pozornost? Ne želite podariti denarja, saj se vam zdi tovrstno darilo preveč neosebno? Še v večji zadregi pri iskanju poročnega darila se lahko znajdete, če boste priča ženinu ali nevesti. Zakaj ne bi bilo vaše darilo drugačne od kopice ostalih? Mladoporočencema lahko podarite portret – darilo ki ima poleg materialne tudi čustveno vrednost. Na portret lahko dodamo tudi napis z mislijo ali vašimi željami za mladi par.

IDEJE ZA POROČNA DARILA

Podarite jima vino posebej namenjeno staranju, ki ga kupite pri lokalnem vinarju. Pri nakupu poudarite, da želite vino, ki bo najbolj primerno za pitje čez 10 ali 20 let. Na buteljko privežite sporočilce, naj vino odpreta ob 10. ali 20. obletnici poroke.

Podobno kot kuhinjski pripomočki so tudi brisače lahko lepa obdaritev. Set brisač potrebuje vsak mladoporočeni par. Če ne veste katera je njuna najljubša barva, kupite bele. Ker spadajo brisače med klasična poročna darila.

Kuharske in zdravstvene knjige spadajo med klasična poročna darila, ki jih bosta bodoča mož in žena lahko uporabljala celo življenje.

Kupite lahko tudi kakšen kuhinjski pripomoček, ki pridejo prav v vsaki kuhinji in jih ni nikoli preveč.
Morda jima priskrbite turistični vodič o deželi, kjer bosta preživela poročno potovanje.

poročna darila

Če med naštetimi idejami niste uspeli najti nečesa primernega, se zanesite na svoje talente. Najboljša poročna darila so tista, ki so narejena iz srca.

Za izvirna poročna darila ni potrebno veliko denarja. Bodoča mož in žena bosta hvaležna za vsako unikatno idejo, ki se porodi iz vašega srca. Vaša prisotnost na poroki je tista, ki zares šteje.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp