IZDELAVA POROČNEGA VABILA

18.02.2018 Portal e-poroka

Eno izmed pomembnejših opravil pri načrtovanju poroke je poročno vabilo in sestava njegovega besedila. So del poročne tradicije in prvo oznanilo za vajino poroko. Vaše vabilo je prvi vtis vašega poročnega dne in prvi pogled na temo vajine poroke. Ko bodo vaši gostje prejeli poročno vabilo, jim je treba predstaviti ali bo poroka zabavna in priložnostna ali elegantna in formalna.
Pri pisanju besedila za vabilo ne rabite biti Shakespeare, potrebujete le malce domišljije in kreativnosti. Verjetno boste želeli povezati oblikovanje vaših poročnih vabil s celotno temo vaše poroke. Mnogi pari se odločijo za ročno izdelana in unikatna vabila. Prav tako postaja vse bolj priljubljena uporaba naravnih materialov. Za izdelavo vabil lahko uporabite razne trakove, perlice, srčke, mrežice in čipko, ki je zadnja lahko zelo popularna. Vse skupaj pa prilagodite vašim poročnim barvam. Morda boste v poročna vabila želeli vključiti svoje odtenke in motive. Bodite pozorni na težko berljive pisave, kot je preveč skriptirana pisava saj ni dobro žrtvovati berljivosti za lepe črke.

Neveste se pogosto odločajo za izdelavo vabil iz različnih cvetov saj je cvetje pogosto priljubljen motiv za poročna vabila in pomemben del poročne dekoracije.
Črna, bela, zlata in bež so vedno elegantna izbira barv za poročna vabila. Ste se odločili proslaviti poroko s piknik zabavo na domačem vrtu? Popestrita svoje poročno vabilo s pastelno cvetno grafiko in morda manjšim cvetom pritrjenim na vabilo za dodatek. Če ste minimalistični in ljubite nič več kot čiste linije in nevtralne barve, poskusite z nekaterimi linearnimi vzorci za čist pristop oblikovanja.

vabilo naj vključuje ključne elemente

Vabilo mora vsebovati ključne elemente kot so imena neveste in ženina, datum, čas in lokacija poroke. Dodatno je dobro vključiti še informacije o potrditvi udeležbe ter do kdaj naj gostje udeležbo pordijo. Odločitev kdaj poslati poročno povabilo, je vedno težavna tema vsekakor pa ne pošiljajte vabil tik pred zdajci. Če želite, da vaši gostje na vaš poročni datum ne pripravljajo drugih načrtov morate vabila odposlati vsaj 3-4 mesece pred samo poroko. Tako imajo vaši gostje dovolj časa za odgovor, rezervacijo morebitne varuške za svoje otroke, nakup obleke za na poroko in nakup poročnega darila.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp