POROČNE TORTE

20.05.2018 Portal e-poroka

Izbira poročne torte je skoraj da najboljši in najljubši del vsakega para pri načrtovanju poroke. Ne samo, da si lahko ogledate najbolj čudovite poročne torte, lahko jih tudi poskusite. Vsakič, ko se par poda v iskanje svoje poročne torte, se skupaj z osnovnimi okusi in s samo prezentacijo porajajo pomembna vprašanja, kot so koliko gostov par pričakuje in na kakšnem prizorišču se bo poroka odvijala. Priporočljivo je, da par pred takšno odločitvijo obišče kakšen poročni sejem, kjer bosta spoznala različne ustvarjalce poročnih tort. Le-ti vaju bodo že na začetku usmerili in vam priporočali glede samega okusa in podobnih vprašanj, ki se vama bodo porajala tekom pomembnih odločitev.

Izbira okusa in prezentacije poročne torte

Pri izbiri okusa in prezentacije poročne torte se osredotočita nase, kaj vama je všeč, česa ne marata, itn. Poročna torta je najpomembnejši kulinarični hod vajine poroke, zato mora ustrezati vajinim merilom. Priporočljivo je, da pri vsakem slaščičarju poskusita različne torte in se skupaj dogovorita kateri okus vama najbolj ustreza. Ne samo okus, pomembna je tudi prezentacija, namreč le-ta bo krasila mnoge slike v vajinem poročnem albumu.

Število gostov

Izbira velikosti poročne torte je tesno povezana s številom gostov, ki jih pričakujete na poroki. Kljub temu pa to ne pomeni, da število gostov narekuje število kosov poročne torte. Namreč znano je, da po večhodnem meniju, ki bo strežen na poroki ter po vsej pijači, ki jo bodo gostje zaužili ne bodo vsi planili po poročni torti, še posebej, če je na mizi postreženo kakšno drugo pecivo. Pri številu kosov upoštevajte grobo kalkulacijo, da vsaj 10% gostov poročne torte ne bo zaužilo.

Poročna lokacija

Po tem, ko ste izbrali okus, prezentacijo in število kosov poročne torte se prepričajte, da se le-ta ujema z vašo poročno lokacijo. Kakršno koli prizorišče ste izbrali za proslavljanje vajine poroke morate upoštevati, da bo poročna torta postavljena na ogled. Po eni strani izgled poročne torte ne sme zasenčiti samega prizorišča, po drugi strani pa se v okolici prav tako ne sme izgubiti. Prostor, kjer bo postavljena naj bo čim bolj nevtralen, saj bo izgled poročne torte tako pritegnil vajine goste in polepšal vajine poročne fotografije.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp