POPOLNA POROČNA DEKORACIJA

20.05.2017 Portal e-poroka

Popolna poročna dekoracija na sije na vaši poroki

Ste poskušali pričarati popolno dekoracijo na vaši poroki ampak ste obtičali in vam je zmanjkalo idej?

Poročna dekoracija je pika na i vašega dne zato vam bomo z nekaj nasveti pomagali, da bo na vaši poroki zasijala popolna poročna dekoracija.

Celotna dekoracija poroke se mora ujemati z dekoracijo ambienta prav tako mora biti povezana z barvno noto vaše poroke.

popolna porocna dekoracija

POROČNA DEKORACIJA MIZE

Dekoracija prostora kjer poteka poročno slavje pričara čudovit ambient vaše poroke zato je še toliko bolj pomembna.

Naj zasije tudi poročna miza in stoli. Lahko so okrašeni s cvetlično dekoracijo in ostalimi dodatki, ki povezujejo celotno zgodbo in pustijo nepozaben vtis.

Pomembna je tudi postavitev zloženih servetov in dekoracija cvetja na mizah svatov.

Pri zlaganju prtičkov moramo vedno paziti, da jih ne zlagamo previsoko, saj bi s tem morda zasenčili ostalo namizno dekoracijo.

DEKORACIJA CERKVE

Tudi dekoracija cerkve je pomembna.
Cerkev naj na dan poroke izgleda nekaj posebnega

Lahko se odločite za poročno dekoracijo miz z dekorativnimi tekači iz jute, postavitvijo steklenih vaz, s kozarčki z belimi ali barvnimi kamenčki in plavajočimi svečkami ali pa s posutjem cvetja po sredini miz saj cvetje mize čudovito okrasijo.

Popolna poročna dekoracija velikokrat predstavlja velik problem bodočim mladoporočencem saj ne vedo do katere meje gredo lahko pri dekoraciji. Idej je res ogromno.

Poročna dekoracija je lahko na mizah tudi balonska z enim ali tremi balončki v šopih napolnjenih z helijem. Balončki so lahko različnih velikosti, oblik in barvnih odtenkov.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp