NA POROKO S POROČNO KOČIJO

31.03.2018 Portal e-poroka

Odločitev, da boste odšli na poroko s poročno kočijo je nekaj nevsakdanjega, hkrati pa nekaj zelo romantičnega. Konji in kočija bodo polepšali vajin dan in mu dodali nekaj čarobnosti. Morda se boste za to odločili, ker ste videli to na drugi poroki ali pa v vaši družini in želite nadaljevati tradicijo. Morda pa, ker imate preprosto radi živali in konje. Ne glede kaj je vaš razlog pa bo vožnja na poroko s poročno kočijo v vašem spominu pustila močan vtis.

Vaša poroka je fantazija in so vaše sanje. Našli ste svojo sorodno dušo in zdaj napovedujete svetu, da bosta skupaj za vedno. To je razlog za praznovanje in ta poseben dan je lahko kar želita. Naj vaša domišljija poleti. Zatorej, zakaj se na poroki ne bi počutila kot prava pepelka? Hitrost vožnje je počasnejša od avtomobila, seveda. To je dobra stvar, saj vam daje dovolj časa, da zaužijete trenutek in, da res postane del vašega spomina. Želite pogledati nazaj na vse majhne stvari dneva in se preprosto nasmehniti z mislijo na poroko s poročno kočijo? Zakaj pa ne, to je vajin dan. V besedilu vam bomo ponudili nekaj idej kako lahko poročno kočijo vključita v vajin poseben dan.

Vaša poroka je fantazija in so vaše sanje.

1. Presenečenje! Zelo romantična gesta bo, če bo bodoča žena ali mož organiziral vožnjo presenečenja s kočijo za svojega bodočega moža ali ženo. Čudovito je videti vse goste kako se odpravijo iz cerkve in jih zunaj pričaka prevoz, ki so ga potrpežljivo pripravljeni spremljati. Seveda pa bo všeč tudi vaši drugi polovici.

2. Naj se nevesta pripelje s tistim, ki jo odda. Po slovesnosti se lahko nevesta in žen skupaj odpravita na pot s kočijo. Zaužijta skupaj to sproščujočo vožnjo, uživajta v teh posebnih trenutkih skupaj, preden se vrnete na zabavo in večerjo. To je ena izmed najbolj priljubljenih idej.

3. Pravljična poroka. Vključite v svojo poroko temo pepelke in se na poroko pripeljite v točno takšni kočiji, kot se je pripeljala pepelka. Tradicionalni beli konj in prevoz z kočijo v obliki buče bosta pustila velik vtis. Prav tako boste v in na kočijo lahko vključili veliko cvetja in še dodatno poudarili temo romantike.

4. V vožnjo vključite tudi svojega goste in jim ponudite dodatno priložnost, s katero bo vaša poroka še bolj posebna.

5. Priložnost za prečudovite fotografije. Vključite poročno kočijo v vaše poročne fotografije, ki bodo vašemu albumu prinesle izvirnost. Naj spomin na popoln dan traja celo življenje. Ena izmed najlepših fotografij je, ko nevesta stoji ob konju in ga poljubi na nos.

6. Pritegnite pozornost. Mimoidoči vas bodo zlahka opazili in vam namenili tisoč dobrih želja in nasmehov. Prav zaradi tega bo vajin dan še bolj poseben. Kakšno neverjetno moč imajo živali.

7. Tradicija. Če ste se odločili za prevoz na poroko s poročno kočijo lahko to ponovite ob prvi obletnici. Ustvarite iz tega romantično tradicijo ter se spomnite svojega prečudovitega dne.

Kakorkoli boste vožnjo na poroko s poročno kočijo vključili v vajin dan bo poroka nedvomno posebna. V vsakem primeru pa gre za vaju kar pomeni, da uživajta, praznujta in zaužijta vsak trenutek.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp