MODNI DODATKI NEVESTE

18.03.2018 Portal e-poroka

Poročna obleka je ena izmed najpomembnejših odločitev vsake neveste. Kljub temu pa moramo upoštevati, da noben poročni videz ni popoln brez modnih dodatkov. Bodisi minimalistični, bodisi barvni in presenetljivi, le-ti pripomorejo k celotnem nevestinem videzu. Modni dodatki neveste so nepogrešljivi, saj dajejo edinstven občutek in nadgradijo celotno podobo. Od elegantnega nakita do tančice ali prečudovitih čevljev, dodatkov ne gre spregledati. V trenutnem blogu vam bomo ponudili nekaj nasvetov kako dodatke vključiti v svoj videz. Pazljivo, namreč preveč dodatkov lahko hkrati z izstopanjem zasenči vašo poročno obleko.

Poročni čevlji

Ne glede na to, ali si na poroki želite visoke pete ali udobne balerinke, boste morale poročne čevlje izbrati skupaj z vašo obleko. Pomembno je, namreč ugotoviti morate, kako bo sama obleka izgledala z obutvijo. Pri izbiri vaših poročnih čevljev upoštevajte vaše udobje, seveda pa tudi vašo prizorišče in slog. Na primer, če boste na prostem na travi ali v pesku večino svojega poročnega dne vam priporočamo udobne balerinke ali sandale. V kolikor pa bo praznovanje potekalo v dvorani se lahko poslužite visokih pet. Barvno lahko čevlje uskladite s temo poroke. Na primer pri poroki v stilu sivke lahko izberete čevlje nežno vijolične barve, itn.

Modni dodatki neveste za lase

Modni dodatki neveste zajemajo tudi dodatke za lase. Možnosti pri tem je ogromno, saj lahko lase nosite spete ali spuščene, prav tako pa se lahko odločite za tančico. Tančica več ni obvezen modni dodatek vsake neveste in ne rabite skrbeti, da boste brez nje izgledali manj poročno. V kolikor se odločite za tančico uskladite dolžino le-te, da ne bo zasenčila poročne obleke. Lahko pa izberete cvetove kot naravni dodatek za lase, še posebej če se boste poročili v naravi. Ostali dodatki, ki se jih poslužujejo neveste so kristalni trakovi, tiare, sponke, baretke. V kolikor ste se odločili za vintage tematsko poroko pa ne boste zgrešili tudi s prečudovitim perjem na glavi.

Poročni nakit

Eden najbolj očiten modni dodatek neveste na poroki je zaročni prstan ter poročni pas, ki bo popestril vašo obleko. Ampak v smislu dodatnega nakita, je odvisno od vas, da se odločite, kaj najbolje paše z vašo obleko. Ogrlica, na primer, lahko izgleda izvrstno globokim izrezom, morda pa bo ustvarila prerazkošno vzdušje. Naš najboljši nasvet je, da se izognemo pretiravanju z nakitom. Eden ali dva skrbno izbrana kosa nakita sta dovolj, da boste zasijali. Vsekakor pa je spet odvisno od stila vaše poroke, namreč bolj razkošno temo ste izbrali, več nakita si lahko privoščite.

Perilo kot modni dodatki neveste

Ko ste izbrali svojo poročno obleko, se pogovorite s svojim poročnim salonom o spodnjem perilu, za katerega menijo, da bo videti najbolje z vašo obleko. Morda boste morali kupiti posebno perilo - posebno vrsto modrčka ali brezšivne spodnje perilo. Prav tako pa je pomembno, da izberete perilo v katerem se boste počutile hkrati udobno in samozavestno.

Jakna ali šal?

Odvisno od letnega časa se nekatere neveste poslužujejo tudi zgornjega dela oblačila. V zimskih mesecih lahko kot modni dodatki neveste prečudovito izpadejo faux krzno, toplejši šal ali bolero. Za poletne mesece pa lahko za svoje večerno fotografiranje fotografije popestrite z lahkotnim šalom.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp