5 STVARI, KI JEZI POROČNI BUTIK

10.05.2017 Portal e-poroka

Poročni butik je za marsikoga sanjska služba. Nič ni bolj
zadovoljivo, kot to, da bodoči nevesti pomagaš pri izboru njene sanjske obleke za najbolj pomemben dan v njenem življenju. Vseeno pa delavce v poročnih butikih določene reči lahko tudi motijo. Načrtovanje poroke je zaradi želje po popolnosti lahko zelo emocionalno in stresno. Stres lahko občutijo vsi vpleteni v poroko, vključno s prodajalci v poročnih butikih.

Bodoče neveste, zapomnite si, da morate biti pri nakupu poročne obleke v primernem spremstvu, odprte za nove ideje, realistične glede cene obleke in da vam večina poročnih butikov želi po najboljših močeh pomagati pri izbiri vaše sanjske poročne obleke.

1.ODPOVED OBISKA

Praviloma se je potrebno za preizkušanje poročnih oblek v butiku predhodno dogovoriti za termin. To omogoča sproščeno pomerjanje brez stresa in motenj. Popolnoma razumljivo je, da se bodoči nevesti kdaj prekrižajo načrti in zaradi tega ne mora obiskati butika ob dogovorjenem času. V takem slučaju je potrebno poročni butik o tem čimprej obvestiti, saj tako lahko priložnost za pomerjanje dobi druga stranka.

2.PREVEČ MNENJ

Spremstvo je pri pomerjanju oblek zelo zaželeno, še posebej, če le to nevesto dobro pozna. Problemi se pojavijo, ko je spremstvo preveliko. Takrat se po navadi pojavi preveliko število nasprotujočih se mnenj, ki lahko zbegajo nevesto.

3.BODITE ODPRTI NOVIM IDEJAM

Poznamo dve vrte nevest, ki prvič obiščejo poročni butik: tiste, ki točno vedo, kaj želijo in tiste, ki so popolnoma brez idej. Zabavno je pomagati vsem, vendar je nadležno, kadar neveste ne sprejemajo novih idej, v primeru, da se njihova prvotna ideja ne obnese. Poročna obleka lahko na nevesti izgleda popolnoma drugače, kot na obešalniku.

4.POIZKUŠANJE PREDRAGIH OBLEK

Seveda vam ne bo nihče prepovedal preizkušanja poročnih oblek po vaši izbiri, vendar lahko pride do težav, če se bodoča nevesta zaljubi v obleko, ki je nad njenimi finančnimi zmožnostmi.

5.NEREALISTIČNO BARANTANJE

Vsi se zavedamo, da poroka ni poceni in veliko ljudi išče kar seda poceni izdelke. V Poročnih butikih vas po navadi že ob prvem obisku seznanijo z možnimi popusti, na voljo pa imajo tudi obleke iz druge, katere so bolj dosegljive za neveste z manjšim proračunom. Lahko si predstavljate, da prodajalci v butiku niso kaj dobre volje, če želite obleko za 1500 e kupiti za 300€.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp