KONEC MEDENIH TEDNOV

18.05.2017 Portal e-poroka

Zadnji meseci vašega življenja so se vrteli okoli poročnih priprav zato so medeni tedni kot nalašč, da si oddahnete od vsega stresa. Ko se vrnete s poročnega potovanja, je čas da začnete živeti zares. Pred tem morate postoriti še nekaj opravil.

1.ODPOVED OBISKA

Praviloma se je potrebno za preizkušanje poročnih oblek v butiku predhodno dogovoriti za termin. To omogoča sproščeno pomerjanje brez stresa in motenj. Popolnoma razumljivo je, da se bodoči nevesti kdaj prekrižajo načrti in zaradi tega ne mora obiskati butika ob dogovorjenem času. V takem slučaju je potrebno poročni butik o tem čimprej obvestiti, saj tako lahko priložnost za pomerjanje dobi druga stranka.

2.POŠLJITE ZAHVALE

Po vsej verjetnosti ste nekatera darila dobili že pred medenimi tedni, druga pa ko ste bili na njih. Pošljite zahvalne kartice vsem, ki so vas obdarili.

3.SPREMEMBA IMENA

V primeru, da iz kakršnega koli razloga želite obdržati svoj dekliški priimek, potem ne rabite storiti ničesar. Če pa boste prevzeli soprogov priimek, ali pa ga boste samo dodali svojemu, potem morate zamenjati vse uradne dokumente, na katerih je vaše ime, na primer potni list in vozniško dovoljenje.

4.UNOVČITE DARILNE BONE

Če ste za darilo dobili darilne bone ali čeke, jih unovčite še preden zastarajo. Skupaj s partnerjem se odločite kako jih boste porabili.

5.PRIREDITE ZABAVO

Priredite zabavo za vse, ki se poroke niso morali udeležiti, posebno, če ste se poročili v tujini. Zabavo bo popestrila vaše novo življenje, ki je v primerjavi s poroko in medenimi tedni morda malce preveč umirjeno.

6.UNOVČITE DARILNE BONE

Če se odločite, da hočete svoj poročni šopek obdržati za vedno, ga lahko posušite in okvirjenega obesite na steno.

medeni tedni

7.ČIŠČENJE HIŠE

Nov začetek je popoln trenutek za spomladansko čiščenje. Temeljito pospravite hišo in naredite prostor za svoja poročna darila.

8.ČIŠČENJE POROČNE OBLEKE

Če nameravate svojo obleko obdržati in jo nositi ob posebnih priložnostih, če jo boste samo spravili ali pa prodali – v vsakem primeru jo morate očistiti. Priporočamo, da jo nesete k specializiranemu čistilcu.

9.PRIREDITE ZABAVO

To je bolj pomembno kot kakršno koli čiščenje ali
urejanje dokumentov. Vajino skupno življenje morata začeti tako, kot želita da bo ostalo do konca vajinih dni.

10.POSADITE LJUBEZENSKO DREVO

Če si lastite vrt, ali če imate vsaj okensko polico, primerno za vzgojo rastlin, posadite s svojim novim soprogom zimzeleno rožo ali drevo, ki bo cvetelo še dolga leta in vaju bo spominjala na najpomembnejši dan v vajinem življenju.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp