POROČNA OBLEKA KOT IZ PRAVLJICE

21.05.2017 Portal e-poroka

POROČNA OBLEKA KOT IZ PRAVLJICE

Tudi ti sanjaš, da boš imela na poroki obleko kot iz pravljice?

Poroka – najpomembnejši in najbolj pričakovan dan vsake ženske!

Vsaka izmed nas si je že kot mala deklica predstavljala svojo sanjsko poroko, čudovite poročne obleke, kočijo in grad na katerem se bomo poročila. Seveda na tej poroki ni manjkal čudovit princ z najbolj očarljivim belim konjem, ki živi samo za vas. Vrjele smo, da se nam bo to vse nekoč uresničilo in bomo živele kot iz pravljice. Vse bo kot iz pravljice, samo še odrasti smo morale.

poročna obleka kot iz pravljice

Ti, ki pravkar bereš to si najbrž ena izmed tistih, ki si na dobri poti, da uresničiš svojo poroko iz sanj in postaneš najlepša nevesta za svojega princa. Ampak nekaj ti še vedno manjka!

poročna obleka kot iz pravljice

POROČNA OBLEKA KOT IZ PRAVLJICE SE NAHAJA PRI MANZARI

Približuje se tvoj najpomembnejši dan in mi smo prepričani, da ti lahko pomagamo pri uresničitvi tvoje pravljice. Žal ti pri princu ne moremo pomagati, lahko le upamo, da si izbrala takega, ki zasluži, da postaneš njegova princesa. Lahko pa ti pomagamo pri drugi najpomembnejši stvari na tvoj poročni dan – izbira POROČNE OBLEKE : http://www.manzara.si/porocne-obleke

POROČNA OBLEKA KOT IZ PRAVLJICE

VSi ena iz med tistih, ki še nisi povsem odločena kako bo izgledala tvoja POROČNA OBLEKA : http://www.manzara.si/porocne-obleke ali že točno veš kako mora izgledati? Ni pomembno mi imamo rešitev za vse!

poročna obleka kot iz pravljice

Je tvoja poročna obleka iz pravljice? Si v svoji pravljici sijala v dolgi obleki s čipko? Ali pa si se mogoče videla stopati proti oltarju v preprosti dolgi beli obleki z naramnicami in čudovitimi detajli? Morda pa je zate poročna obleka iz pravljice kratka, a še vedno elegantna in prefinjena? Tudi če si sanjala o neklasični barvni poročni obleki imamo zate zanimivo ponudbo!

poročna obleka kot iz pravljice

Poročna obleka kot iz pravljice je sedaj na dosegu tvoje roke in tvoja pravljica se kmalu lahko uresniči!

Spletna trgovina Manzara ima v svoji ponudbi čudovito novost – vrhunske poročne obleke znamke Laura Lavoni, ki spada med najboljše blagovne znamke v Evropi! Nudimo vam veliko izbiro poročnih oblek po ugodnih cenah in tako skrbimo, da ste lahko na poroki kot iz pravljice.

Kot zanimivost pa naj omenimo, da je večina oblek znamke Laura Lavoni narejenih ročno, tako da boste na svoji poreki zares edinstvene!

poročna obleka kot iz pravljice

Pri vsem tem pa ne smemo pozabiti na naše najmlajše zaklade, ki bodo prisotni na poroki. Prav tako, kot bo za vas to najbolj poseben dan, je to poseben dan tudi za otroke. Male princeske, bodo na ta dan začele sanjati o svoji poroki kot iz pravljice, točno taki kot je bila vaša.

poročna obleka kot iz pravljice

Mi vam lahko pomagamo uresničite košček njihovih sanj že zdaj, zato imamo za vas pripravljene v ponudbi tudi otroške poročne obleke za male princeske. Nismo pa pozabili na naše male prince za katere bo kmalu v ponudbo tudi poročna obleka za dečke.

poročna obleka kot iz pravljice

Za konec smo za vas pripravili še posebno presenečenje, da bo vaša poročna obleka kot iz pravljice še lažje dosegljiva!

Ker bo čas porok kmalu tu, vam posebej za vas s kodo WEDDING-12 nudimo 12% POPUST in BREZPLAČNO POŠTNINO pri nakupu poročne obleke!

Manzara poskrbi, da sta POROČNA OBLEKA in nevesta na poroki kot iz pravljice!


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp