Darilca za svate naj bodo nekaj posebnega in izvirnega. Kakšna darilca podariti svatom je izziv s katerim se srečujejo skoraj vsi bodoči mladoporočenci. Navada je, da se prisotnim na poroki z majhno pozornostjo zahvalita z majhnim darilcem kar predstavlja tudi lep spomin na vajino poroko.
Darilca za svate podarjamo z namenom, da ostanejo lep spomin na vajino poroko.

Večina bodočih mladoporočencev si beli glavo kaj podariti, da bo darilo uporabno in da jih že naslednji dan ne vržejo stran in da ne tonejo v pozabo. Za vaju smo izbrali nekaj primerov za izvirna in uporabna darilca za svate.

DIŠEČE MILO

Mila so zelo priljubljena darilca za svate na poroki. Mila lahko personalizirata z vajinim imenom in se s tem zahvalita svojim gostom na poroki. Mila so lahko v različnih velikostih, vzorcih, barvah in vonjih.

Unikatno darilo iz lesa

Nekaj najboljšega kar nam lahko narava ponudi je les in unikatni izdelki iz lesa s katerimi lahko obdarimo svate na poroki. Leseni izdelki nas vedno znova in znova očarajo. Darila iz lesa so lahko izvirna in personilizirana z vajinim imenom in datumom poroke. Lahko izbereta nekaj kar prikazuje vaju kot par ali pa nekaj zabavnega.
MG LESENO DARILO: https://bit.ly/38hUmWJ
ANINA DELAVNICA: https://bit.ly/3tZ9Veu
MIA WOOD ART: https://bit.ly/3r0nyIp
TINKICA - DROBNI IZDELKI IZ LESA: https://bit.ly/3LDvlUi
LESENČKI: https://bit.ly/3J1E2WL
INES ART - IZDELKI IZ LESA: https://bit.ly/3u0AkIW

SVEČKE

V kolikor bi želela podariti izvirno darilo je sveča popolno darilo in predvsem uporabno. Izrazita naklonjenost in poskrbita za edinstveno obdaritev. Podarita svečko, ki naj bo v vajinem priljubljenem vonju.
KLEKLJANJE KETE: https://bit.ly/379YtDY

PERSONALIZIRANA ČOKOLADA

Čokolada, ki se ji marsikdo ne more upreti in stem ne bosta zgrešila. Svoje svate lahko pocrkljata z najrazličnejšimi čokoladnimi darilci kot je personalizirana bonboniera, personalizirane tablice, čokolada v obliki srca z vajinim posvetilom, čokoladne lizike.... Čokoladna darila so sladka in lepa in vedno uporabna.
MAMA PAULA: https://bit.ly/36JlnCl

VEZENO DARILO S POSEBNIM POSVETILOM

Podarite svojim svatom prav posebno vezeno darilo s posebnim posvetilom. Podarite jim personilizirani vezen prtiček z vajinim posvetilom. Vedno je lep občutek ko svoje ljubljene osebe obdarijo in razveselimo z neprecenljivimi pozornostmi.
TOMSTER: https://bit.ly/3xgzvOj

POROČNI KONFETI

Kot darilca za svate so najbolj poznani konfeti, ki so aranžirani v papirnate škatlice v barvi vajine poroke in z vajinim posvetilom. Kaj sploh so konfeti? Konfeti so beli bonboni, ki imajo v sredini jedro mandeljna, ki je oblit s sladkorjem.
Konfeti so lahko aranžirani v mošnjičke, pleksi škatlice ali tube. Možnosti so raznolike. Okrasijo se jih lahko s trakovi, cvetjem, perlami in kristali.
PROMAK: https://bit.ly/36RRlvV

KLEKLJANO DARILO

Presenetita svoje goste z unikatnimi darilci, ki so izdelani v kombinaciji s klekljano čipko na katerega lahko dodata posvetilo po vajinih željah. Klekljano darilce lahko kombinirata tudi z lesenim dodatkom in s tem dvigneta darilce še na večji nivo.
KLEKLJANJE KETE: https://bit.ly/36MooSm


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp