POPOLNO POROČNO DARILO ZA LJUBITELJE NARAVE

24.07.2019 Selectbox

Nemalokrat je gozd opisan kot magični prostor, kjer najdemo mir in tišino. Ampak ali veste, da lahko v njem doživimo tudi najbolj romantična doživetja, ki se jih bomo še dolgo spominjali? Predstavljajte si mladoporočenca s kozarčkom penine v lesenem jacuzziju ali pa romantiko, ko iz glamuroznega šotora opazujeta zvezde in obrise zibajočih se dreves, obdana z zvoki nočnih živali in žuborenja potoka.
Kje se nahajajo takšni kotički po Sloveniji, si lahko ogledate TUKAJ >>, za vas pa smo posebej izbrali nekaj ponudnikov, ki bodo vašim mladoporočencem zagotovo pričarali edinstveno izkustvo v objemu narave. Celotno ponudbo čarobnih in kratkih a sladkih medenih tednov v naravi si lahko pogledate v naših SelectBox darilnih paketih.

Kmetija Šeruga

Se je mladoporočeni par že kdaj peljal s kočijo? Mogoče čolnaril? Ali pa samo zares obožujeta ajdo in pristno domačo hrano? Čeprav mogoče na prvi pogled težko povežemo te stvari skupaj, je Kmetija Šeruga poskrbela za vse to in še več. V čudovitem dolenjskem okolišu, nedaleč stran od znamenitega Otočca naj mladoporočenca poiščeta svoj mir, se zabavata v raznih aktivnostih in uživata v domači tradicionalni kuhinji.

Namestita se lahko v eni izmed številnih, rustikalno opremljenih sob, ali pa kar v prelepi leseni kašči ob potoku na robu gozda, ki bo poskrbela za pravo romantično vzdušje. Zagotovljeno je tudi edinstveno razvajanje brbončic, saj skozi vse leto lastniki pripravljajo domače jedi, ki temeljijo na najbolj znanem slovenskem žitu - ajdi. Tako bosta lahko poskusila sveže pečen ajdov kruh z orehi ali se posladkala z odličnimi ajdovimi štruklji.

Za popoldanske aktivnosti je Kmetija Šeruga odlična iztočnica za izlete v naravi, naj si bo to ribolov, kopanje, čolnarjenje, vožnja s kočijo ali pa le sprehod po čudovitem okolišu. Kot se za Dolenjsko spodobi, ne bo manjkal niti značilni cviček z domačega vinograda!

Obdarite mladoporočenca s popolno sprostitvijo, ki zagotovo ne bo dolgočasna! Kaj vse jih čaka na Kmetiji Šeruga, pa si lahko podrobneje pogledate v ponudbi SelectBox darilnih paketov TUKAJ >>.

Apartmaji Ortenia

Apartmaji Ortenia so nadvse romantični ekološki apartmaji v Sloveniji in se nahajajo v Podčetrtku le nekaj minut hoda od Term Olimija. Mladoporočenca bosta nastanjena v romantičnih in arhitekturno dovršenih hiškah v naravi. Iz apartmajev se razteza izjemen pogled na neokrnjeno naravo in bujen vrt barvitih hortenzij, ki ju bo presenetil v vseh letnih časih ter jima zbudil trenutke sreče. Zjutraj bosta dan pričela z odličnim zajtrkom – košarico pridelkov okoliških kmetij, zvečer pa si bosta privoščila romantične trenutke zase. Na voljo imata pestro izbiro masaž, pri katerih se bosta prepustila spretnim rokam izkušenih maserjev ali pa pa bosta preverila intimen in prijeten kotiček blagodejnih savn v Spa centru Ortenia.

V kolikor sta mladoporočenca navdušena romantika in cenita svetle noči ter štetje zvezd, pa si lahko privoščita prijetno kopel pod zvezdami s pogledom na mogočni grad in neokrnjeno naravo, ki jima bo zagotovo povrnila energijo.
Ponudbo najdete v naših darilnih paketih SelectBox, ki smo jih prilagodili tudi za mladoporočene pare. Ponudbo si podrobneje poglejte TUKAJ >>.

Kmetija Šeruga
Apartmaji Ortenia

Glamping Savinja

Ali veste kaj se skriva pod poimenovanjem »glamping«? To je kombinacija taborjenja in elegance bivalnega okolja, za kar so v čarobnem kotičku v osrčju narave blizu Ljubnega odlično poskrbeli.
Glamping Savinja nudi nastanitev v ljubkih trikotnih hišicah s panoramskim oknom, skozi katerega se razteza čudovit pogled na reko Savinjo. Prijetni bivalni okoliš se nahaja tik ob urejeni plaži ob reki, kjer lahko v visečih mrežah mladoporočenca preživljata tople večere, ob najtoplejših dneh pa zaplavata v prijetno hladi vodi.

Na voljo jima je tudi kad z vročo vodo, kar jima bo pričaralo še dodatno romantiko v naravi. Za skupno preživljanje časa si lahko najameta kolesa ali pa se odločita za rafting na brzicah Savinje.

Le kdo se ne bi razveselil takšnega poročnega darila? Več dodatnih informacij o ponudbi za glamurozno kampiranje v naših SelectBox darilnih paketih dobite TUKAJ >>. Obisk Glamping Savinja bo zagotovo očaral mladoporočeni par!

Camp Liza

Sta mladoporočenca adrenalinca po duši? Jima je nadvse zabaven kanjoning? Bi se želela preizkusiti na raftingu ali pa se spustiti 32 km dolgi zip-line progi s kar 60 km/h? Kaj pa skok s padalom?

V Campu Liza lahko doživita vse to in še več. Hribovita in razgibana pokrajina namreč ponuja sto in en način kako preživljati zares aktivne počitnice, ki jima bodo pognale adrenalin po žilah. Poleg adrenalinskega zip-lina, ponujajo tudi mnoge vodne aktivnosti po bistri reki Soči, skok s padalom, jadralno padalstvo, izkusite pa lahko tudi polet z letalom.

Na svoj račun bodo prišli vsi, ki se radi lotijo pohodništva ali kolesarjenja, saj prelepa Bovška kotlina ponuja mnogo prečudovitih kotičkov za raziskovanje.

Za nastanitev lahko v kampu izbirata med sobami ali glamping hiškami s čudovitim razgledom na okoliške vrhove. Si predstavljate navdušenje mladoporočenega para, ko jim podarite takšno neprecenljivo doživetje – glamping počitnice ob Soči? Navdušeni bodo tako športni adrenalinci in romantiki, saj kamp ponuja neskončne možnosti.

Več o ponudbi iz naših SelectBox darilnih paketov si lahko pogledate TUKAJ >>.

Glamping Savinja
Camp Liza

Ekološka kmetija Kozman

Ekološka kmetija Kozman s kvalitetno in zdravo prehrano, svojo tradicijo neguje že več kot 15 let. V okoliški naravi vam ponujajo neštete aktivnosti, sočasno s prenočitvijo v ljubkih glamping hišicah pa vam postrežejo tudi ekološki zajtrk z domače kmetije. Vse sestavine, ki vas pričakajo v prebujajočem se jutru so del njihovega skrbnega pridelovanja, nudijo pa vse od žit in žitnih izdelkov do domačih marmelad in jajc ekološke reje.

Slikovita okolica Kozmanove kmetije ponuja ogromno priložnosti za oddih in aktivno preživljanje prostega časa, saj je v bližini veliko zanimivih kolesarskih in pohodniških poti. Za tiste nepoboljšljive romantike je na voljo tudi razvajanje v leseni kadi ali jacuzzijju, s kozarčkom vrhunske penine.

V bližnjem mestu Žalec stoji tudi prva fontana piva na svetu, kjer lahko svoje brbončice razvajate z mnogimi okusi te najbolj poznane hmeljeve pijače. Za ohladitev v vročih dneh pa se lahko odpravite tudi nedaleč stran v Velenje, kjer vas na velenjski plaži čaka prijetna osvežitev.

Ne veste, kaj bi podarili mladoporočencema? Z našimi darilnimi paketi SelectBox zagotovo ne boste zgrešili. Več o čudoviti ekološki kmetiji si lahko pogledate TUKAJ >>.

Ekološka kmetija Kozman

SelectBox jeprava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril?
– Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp