POROČNI CATERING

10.02.2018 Portal e-poroka

Ko razmišljate o nepozabnih trenutkih na poroki, boste skoraj zagotovo pomislili tudi na poročni catering. Ko gre za gostinstvo vaše poroke, ni več samo standardnih možnosti izbire govedine, piščanca ali ribe. Danes so možnosti neskončne glede na to, kaj si želite in kakšno izvedbo želite. Poročni catering je ena izmed možnosti, po kateri si bodo vaši gostje poroko definitivno zapomnili. Medtem ko boste razmišljali o popolni mešanici predjedi, glavne jedi in solate morate pomisliti tudi na druge podrobnosti. Podrobnosti, ki bodo vaši hrani dodali tisto piko na i. Kaj moramo upoštevati pri izbiri?

Zastavite si proračun

Poročni catering je lahko velik proračunski zalogaj. Dobro je torej vedeti kako lahko zmanjšamo stroške. Sezonska hrana, cenejši kosi mesa ter manj hodov jedi lahko pomenijo kar velik prihranek. Prav tako je cena odvisna od ponudnika posameznih storitev, zato si pripravite pester izbor le-teh.

Skladno s temo poroke

Poročni catering se mora ujemati s temo vaše poroke. Pomembna je skladnost, vse od okrasitve pa tudi do hrane. V kolikor sta se odločila za poroko na prostem lahko gostom ponudita hrano v piknik stilu. V kolikor pa imata v mislih elegantnejšo poroko, mora tudi poročni catering slediti temu.

Pravi poročni catering

Izbira ponudnika je pogojena s ceno, prav tako pa z okusom in samo prezentacijo hrane. Zamislita si smer v katero želita ter rezervirajta nekaj degustacij, da dobita občutek za hrano, ki jo ponudnik pripravi. Ne pozabita na vprašanja in na svoje ideje, namreč na prvem mestu sta vidva.

Izberita svoj poročni meni

Ko si zadata proračun in ponudnika je čas za izbiro poročnega menija. Pomembno je, da pri sami izbiri upoštevata tudi želje in potrebe gostov, na primer alergije. Ob izbiri imejta v mislih izbiro, namreč nimajo vsi istega okusa kot vidva. S ponudnikom se dogovorita o možnostih prilagajanja hrane na sami poroki.

Oprema ponudnika

V kolikor bo poročni sprejem potekal v hotelu ali restavraciji ne boste imeli dodatnih skrbi z opremo. V kolikor pa ste si izbrali svoje prizorišče, se pozanimajte pri ponudniku kje in kako bo poročni catering potekal. Namreč priprava je enako pomembna kot sama izvedba.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp