SANJSKA ONA-ON.COM POROKA

21.05.2017 Portal e-poroka

SANJSKA ONA-ON.COM Moniko & Boruta maja čaka Sanjska ona-on.com poroka!

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

POROKA Z ORGANIZACIJO POROČNEGA PORTALA E-POROKA

Moniko & Boruta maja čaka Sanjska ona-on.com poroka! Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

Sodelujta v natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com – morda pa se bosta maja 2018 sanjsko poročila prav vidva!

Vse več parov na vprašanje znancev: »Kje sta se pa vidva spoznala?« odgovarja s: »Spoznala sva se na ona-on.com!« Na največjem slovenskem portalu za zasebne stike ona-on.com se namreč vsako leto spozna kar okoli 1.000 parov. To je kar več kot 15.000 parov od leta 2001!

Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Zgodbe parov, ki so se našli na ona-on, vedno radi slišimo, zato jih zbiramo na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com. Za vsako smo pripravili lepe nagrade!

Zmagovalni par maja 2018 čaka Sanjska ona-on.com poroka! Sta se spoznala na ona-on.com in želita dahniti usodni »da«?

Oddajta svojo zgodbo o spoznavanju in se potegujta za Sanjsko poroko!

Usodni »da« sta z našo pomočjo dahnila Sara & Žiga in Romana & Marko, letos pa se bosta na že tretji Sanjski ona-on.com poroki poročila še Monika & Borut!

POROKA ROMANA&MARKO

Romana & Marko: Poročni dan je bil top!

Romana & Marko sta v prvi stik prišla prek ona-on.com. Začela sta ogromno čvekati, nikoli jima ni zmanjkalo besed. Kasneje sta si izmenjala telefonski številki in kmalu odšla na prvi zmenek.

Njuno Sanjsko ona-on.com poroko 2016 je zaznamovala prav posebna poročna torta, »da« pa sta dahnila pri Lisjaku ob ribniku! O svoji poroki sta kasneje povedala, da je bilo vse top – od priprav do samega dne! V videu poglejte, kako je potekala njuna Sanjska poroka:

Sara & Žiga: Najsrečnejši dan v življenju!

Sara & Žiga sta se spoznala na ona-on.com. Njuno dopisovanje se je odvijalo zelo hitro in kmalu sta se dogovorila za prvi zmenek. Na zmenku pa je prišlo do zanimivega pripetljaja: Dogovorila sta se pred vhodom v trgovski center in tam menda bila oba, pa čeprav drug drugega nista videla.

V šali si zato še danes postavljata vprašanji kot sta »Kje si bil/-a?« in »Ali si kje kukal/-a izza vogala in me opazoval/-a?«.

sanska ona-on.com poroka

POROKA SARA&ŽIGA

Njuna Sanjska ona-on.com poroka 2015 se je odvijala na Posestvu Brdo, posebnost njunega

poročnega dneva pa je bila Sarina vlečka, ki je bila dolga kar 3 metre! V videu poglejte, kako je

potekala njuna Sanjska poroka:

Monika & Borut: Že tretji par, ki se bo poročil na Sanjski ona-on.com poroki!

Monika in Borut sta simpatičen par, ki se je na ona-on.com znašel po razpadu preteklih zvez. Moniko je k registraciji na ona-on.com spodbudila sestra, Borut pa se je odločil, da želi najti svojo princesko, zato se je registriral.

Kdaj je med Moniko in Borutom vžgala tista strela?

Ona: Na ona-on me je prijavila sestra in še tisti teden mi je pisal Borut. Tistih 5 dni pred prvim srečanjem sva si vsak dan dopisovala po več ur. Z vsakim sporočilom sem bila bolj zaljubljena vanj. Ko sem zagledala Boruta je nekaj v meni reklo: ‘Pred tabo stoji tvoj bodoči mož.’.”

On: Po nekaj dneh od včlanitve na ona-on sem zagledal profil nasmejane simpatične punce. Napisal sem ji sporočilo in kmalu mi je odgovorila. Že isti dan sva ugotovila, da imava podobne poglede na ta čudovit svet. Ko sem jo na prvem zmenku zagledal hoditi proti meni, vso nasmejano in s soncem obsijano, sem samo dobil potrditev, da bom končno spoznal svojo princesko.” Preberite njuno zgodbo o spoznavanju.

sanjska ona-on.com poroka

Iščemo ljubezenske zgodbe – za vsako imamo pripravljene lepe nagrade!
Vsaka zgodba o spoznavanju je najlepša – zato vsako tudi lepo nagradimo. Bi se sanjsko poročila in sta se spoznala na ona-on.com? Oddajta svojo zgodbo o spoznavanju na natečaju Najina zgodba ~
Spoznala sva se na ona-on.com in se potegujta za Sanjsko ona-on.com poroko 2018!

Bodita v navdih tistim, ki še iščejo pravo ljubezen in jim s svojo ljubezensko zgodbo pomagajta do njihove!

Morda je na ona-on.com ljubezen našel vaš prijatelj, znanec, sorodnik? Povejte jima za natečaj
Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in jima pomagajte do Sanjske poroke! Morda pa boste prav vi poročna priča. ????


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp