RAZVAJANJE ZA GRAJSKIMI ZIDOVI

23.10.2019 Selectbox

Razvajanje za grajskimi zidovi za nepozabno doživetje

Mistični in mogočni videzi gradov, skrivnosti, vonj po zgodovini in mnogih zgodbah, skrivnostih in neraziskanih poteh. Si zamislite darilo, s katerim bi mladoporočenca razvajali za grajskimi zidovi?

Gradovi ponujajo mnogo več kot le turistične znamenitosti in poti skozi zgodovino. Slovenska dediščina je resnično bogata in marsikateremu dvorcu in gradu smo vdihnili novo življenje. Za grajskimi zidovi se skrivajo razkošne sobe in prefinjene restavracije, ki kar vabijo k raziskovanju.

Mladoporočenca razvajajte kot prava grofa. Predstavljamo vam najboljše gradove, dvorce in vile iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. Poskrbite za nepozabno doživetje novopečenega poročnenega para in jima z darilnim paketom SelectBox podarite popotovanje po preteklosti!

Lambergh, Château & Hotel, Begunje na Gorenjskem

Podarite nočitev v pravem renesančnem dvorcu in sprehode skozi luksuzno opremljene sobane, ki vzbujajo plemenitost.
Lambergh, Château & Hotel sestavljata butični hotel in prenovljen dvorec iz 11. stoletja. Sobane so poimenovane po izjemnih posameznikih, ki so nekoč bivali tukaj. Mladoporočenca bosta lahko preizkusila veličastne postelje, si privoščila grajski vikend samo zanju in prebudila kraljevskost v sebi. Sprehodila se bosta lahko skozi grajski park, v dvorjansko savno in renesančne sobane. Verjemite, navdušena bosta! Za popolno intimnost in počitek, ki
jima ga ne bo nihče kratil, bo poskrbela ena izmed luksuznih suit. Si predstavljate, kako je, ko zjutraj vstanete in se odpravite v spa & relax kotiček, že pripravljen za dopoldansko crkljanje? Čakajo vas prestižni jacuzzi, masažna miza, zasebna turška savna s pisanimi, terapevtskimi lučkami, morda še sobna strežba in seveda vaša najdražja oseba, ki se zbuja poleg vas. Temu se reče kraljevsko življenje! Preverite SelectBoxovo ponudbo, kjer najdete Lambergh, Château & Hotel. Ponudbo najdete TUKAJ.

Restavracija Grad Otočec, Otočec ob Krki

Preteklost in sedanjost z roko v roki, neusahljiv vrelec domišljije kuharskih mojstrov in eden najbolj cenjenih kulinaričnih centrov v Sloveniji čakajo, da mlade zaljubljence sprejmejo v goste.

Mladoporočencema podarite izlet, kjer si bosta vzela dan le zase in obiskala čarobni grad Otočec, ki slovi po tako dobri hrani, da se bosta še dolgo oblizovala. Čudovita reka Krka je ustvarila otok, na katerem stoji eden najpomembnejših in najlepše ohranjenih gradov, grad Otočec. Restavracija Grad Otočec se lahko pohvali s članstvom v gastronomskem združenju Chaîne des Rôtisseurs. Gre za enega najstarejših, največjih in najimenitnejših mednarodnih združenj za ohranjanje in razvoj umetnosti kuhanja ter kulturo pitja vina in druženja za pogrnjeno mizo. Posebnost grajske kuhinje je preplet tradicionalnih, skrbno varovanih receptov in modernih pristopov h kuhanju. Grajski vrt je zasajen z dišečimi
začimbnicami in zelišči, ki se še popolnoma sveže znajdejo na krožnikih in poskrbijo za vznemirljive okuse. Preverite ponudbo za sladokusce v izboru darilnih paketov SelectBox. Ponudbo najdete TUKAJ.

Vila Herberstein, Velenje

Ste že kdaj razmišljali o hrani, kot o omamno dišečih slikah, sestavljenih iz svežih, lokalnih živil? Čas je za kulinarične pustolovščine, ki so doma v Vili Herberstein.

Vili Herberstein bosta mladoporočenca nahranila vse svoje čute in jedla, kot še nikoli poprej. Čas je, da preizkusita kulinarične presežke in se pustita zapeljati čarobnosti znamenite vile, zgrajene v obdobju pozne romantike. Naj se zavrtita v časovnem stroju. Vila Herberstein nosi svojo elitno zgodbo, ki jo pripoveduje skozi antične arhitekturne elemente, mojstrsko skrojen vrt, razkošne podrobnosti, mogočne zidove, objem gozda in plemenito hrano. Naj se jima nikamor ne mudi in naj se ne omejujeta v čarobnosti, ki jo lahko doživita le tukaj. Vila nudi gosposka prenočišča, kjer lahko prespita po božanski večerji kuharskega mojstra. Prepustita se lahko štirim letnim časom, zbranim v eni večerji in si podarita eno boljših večerij v življenju! Preverite svetovljansko ponudbo Vile Herberstein v ponudbi darilnih paketov SelectBox. Ponudbo najdete TUKAJ.

Grad Kromberk, Nova Gorica

Mladoporočenca sanjata o grajski romanci, dišečih zeliščih z grajskega vrta, preizkušanju slastnih jedi, večnem gostoljubju, soju sveč in iskrivih pogledih? Potem vam predlagamo, da jima podarite obisk restavracije gradu Kromberk.
Grad Kromberk nudi pravo grajsko razvajanje za skrivnostnimi, starimi zidovi in nostalgično, romantično vzdušje na čudovitem grajskem vrtu. To je kraj za sanjave, romantične duše, ki bodo tukaj s sanjsko kulinariko nahranile tudi svoje želodčke. Sta mladoporočenca ljubitelja kulture, umetnosti, kulturne dediščine in odlične hrane? Grad Kromberk ponuja vse to in še več! Čas je za dan, ki ju bo nahranil kot celoto. Grad ponuja galerijo starejše likovne umetnosti, kulturnozgodovinski oddelek, razstavo portretov, likovnih del, tematske razstave, arheološki in etnološki oddelek, grajski vrt in seveda brezčasno grajsko restavracijo. Za piko na i naj vam povemo, da se kuharski mojstri ravnajo po še kako resničnem reku, »Ljubezen gre skozi želodec«. Vzbudite romanco in jima podarite popotovanje po kulinaričnih novostih. Preverite slastno ponudbo gradu Kromberk v zbirki darilnih paketov SelectBox. Ponudbo najdete TUKAJ.

poročna darila

SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril?
– Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp