POROČNO PERILO

17.01.2017 Portal e-poroka
poročno perilo

Kako izbrati pravo poročno perilo?!

Obstajata dve vrsti poročnega perila:
– kaj nosiš na poročni dan
– kaj nosiš na poročno noč

Za vaš poročni dan vam predlagamo izbiro perila, ki nudi udobje in podporo. Medtem, ko za poročno noč izberite poročno perilo, ki je seksi in vpadljivo.

Izbrati pravilni nedrček

Poročni dan je za vas zelo pomemben prav tako je pomembno, kako se na ta dan počutite in da izberete pravo poročno perilo.
Zato izberite nedrček, v katerem se boste počutili udobno. Osredotočite se na podporo.Zadnja stvar, ki jo potrebujete na veliki dan je skrb za povešanje ali padec nedrca iz svoje obleke.

Poroke so pomembni dogodki v življenju ljudi in kot taki pari so pogosto pripravljeni porabiti veliko denarja, da se zagotovi, da so njihovi poroke dobro organizirane.

Načrtovanje poroke vključuje neskončne podrobnosti, roke, družinsko dramo, in pogosto dovolj stresa, da bi si želeli le pobegniti.
Uporabite naš kontrolni seznam za načrtovanje, preberite naše nasvete, ki vam bodo pomagali do brezskrbne in sanjske poroke.

Izbrati pravilno silhueto

Če imate izdelano obleko iz lahkega materiala je idealen brezšivni nedrček. Medtem ko so za obleke iz težjih materialov primerni standardni nedrčki vendar pa je treba paziti, da ne iztopajo nobene sledovi nedrčka.

Pazi na vratni izrez

Zelo malo je poročnih oblek, ki imajo priročen vratni izrez, ki se podajo s t-shirt nedrčki.
Zato poiščite nedrček, ki je posebej zasnovan za poročno obleko z vratnim izrezom. Če imate poročno obleko brez naramnic izberite nedrček brez naramnic, le vedeti morate , da ta nudi minimalno podporo, medtem ko bikini nudi veliko podpore.

Prilagodi si nedrček

Če si izbrala poročno obleko brez naramnic si lahko zamisliš nedrček brez naramnic ali pa z nastavljivimi naramnicami.
Nekaterim nedrčkom lahko naramnice tudi naknadno odstraniš ali jih oblikuješ glede na tip poročne obleke.

Dodaj volumen

Dober push up nedrček lahko izboljša vaše prsi vendar pazite, da ne bodo videti preveč nenaravno.
Navaden bombažni nedrc, geli in vodne blazinice lahko ustvarijo dodatno razkrajanje.
Prepričajte se, da vse kar izberete izgleda naravno.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp