POROČNI VEČER ZA MAMI … DA ALI NE?

23.08.2017 Portal e-poroka

Vsi starši poznamo tisti občutek, ki pride, kadar potrebujemo oddih, nekaj ur neomejene zabave ali samo miren sprehod v naravi … sami, brez cukanja za hlače in neprestanega spraševanja, zakaj to in zakaj ono. Sanje vsake mame. In ko nas nežen glasek iz sosednje sobe po 30-minutnem popoldanskem počitku iz sanj preseli v realnost, nas v nabiralniku že čaka VABILO NA POROKO.

Večina skrbnih mamic bi v trenutku opustila misel na kakršnokoli zabavo, ki traja dlje od polurnega počitka našega malčka, kaj šele če je lokacija poroke dlje od domačega dvorišča in vključuje večerno garderobo, ki je, mimogrede, ne spravimo več nase. Ko impulzivna misel na odpoved dogodka mine, se pojavi dvom. Zakaj pa ne, gotovo obstaja kakšna rešitev … in začne se akcija. V že tako natrpan dnevni urnik se sedaj vrine še iskanje primernega varstva za svoja dva otroka, ki sta kot pes in mačka. Babice, dedki, tete in strici so ravno ta dan kot nalašč polno zasedeni. Obupana skoraj že odpovem udeležbo, ko me nevesta preseneti z novico, da je na poroki poskrbljeno za animacijo otrok! Polni motivacije skočimo v akcijo. Dan kar naenkrat mine popolnoma drugače. Prvič po rojstvu svojih dveh sončkov imam občutek, da lahko svojo zabavo združim z zabavo svojih otrok. In to popolnoma brez slabe volje ali grdih pogledov ljudi, in sicer na enem dogodku, ki bi ga kmalu odpovedali.

za Dan D poskrbi animacija minicity

Garderobo smo oplemenitili z novo večerno obleko in obudili sposobnost usklajenega oblačenja vse družine, kako dober občutek! Končno pride dan D. Zanimivo, smo skoraj bolj vznemirjeni kot nevesta … ja, to smo aktivne mame, ki potrebujemo malo zabave. Na glavo obrnemo še torbico v iskanju avtomobilskih ključev in že opazujemo, kako izkušeni animatorji zabavajo moje otroke, za katere sem bila prepričana, da jih znam zabavati samo jaz. Ves material in opremo so pripeljali seboj in lotili so se dela. Otroci so sami kapljali na kraj dogodka in animatorji so jih pritegnili brez posebnega truda. Kot magnet. Ostala sem brez besed, sestavljala sem koščke dneva v celoto, ko me je prekinil mož z izjavo … kakšni veliki otroci so tile animatorji. In imel je še kako prav. Veliki so postali mali in mali so postali veliki. Naši mali, nebogljeni otroci, ki dnevno tečnarijo, da jih obuvamo in oblačimo, ker so sami še premajhni, so postali neverjetno sposobni.

To je bila cela rdeča nit animacije. Odrasli animatorji so s svojo otroško iskrivostjo in
iznajdljivostjo privabili celo gručo otrok, ki so jim sledili kot začarani. Spustili so se na njihov nivo in jim pustili, da so, verjetno prvič v življenju, postali pravi veliki ljudje. Gasilci, policisti in vsi možni poklici s pravimi rekviziti, ki jih verjetno nikoli ne bi mogli držati v rokah, so bili dostopni kar na prijateljičini poroki, s strokovnim osebjem in polno mero razigranosti. Ko me je 7-letnica nato doma učila o postopkih gašenja požara, sem ugotovila, da to ni bila samo zabava, ampak splošno učenje in velika mera didaktične igre. Navdušena sem na koncu večera padla v posteljo z mislijo, da bom v prihajajočih dneh zagotovo obiskala kreativno otroško mesto Minicity.

Neverjetno, kako drugačna sem začela naslednji dan. Trden dokaz, da vsaka mama potrebuje čas zase in svojo družbo. In kar se tiče moža, ki se dnevno, neutrudno bori z otroki, za kanček moje pozornosti... potrpežljivo čaka, da v nabiralnik ponovno pade vabilo na poroko.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp