OSVETLITEV POROČNE LOKACIJE

05.11.2018 Portal e-poroka

osvetlitev poročne lokacije poudari romantičnost poroke

Tudi najlepšo poročno temo lahko uniči napačna osvetlitev poročne lokacije še posebej ostre bele ali poročne razsvetljave nad glavo. Če se boste poročili podnevi so lahko luči na vašem prizorišču zadnja stvar, ki jo preverite, če pa je poroka na oblačen dan ali vaš sprejem na večer, boste morali paziti na možnosti razsvetljave v ponudbi na vašem prizorišču. Osvetlitev poročne lokacije je izrednega pomena, če želita poudariti čare in romantičnost same poroke. Osvetljen prostor dobi povsem novo podobo in daje občutek intimnejše atmosfere.
Če niste popolnoma zadovoljni z obstoječo razsvetljavo na lokaciji in želite osvetlitev prilagoditi svoji poroki je tukaj nekaj uporabnih idej za osvetlitev poročne lokacije.

Moderne luči

Barvne luči so v modi že dolgo in lahko ob premišljeni postavitvi poudarijo vzdušje, ki ste ga želeli ustvariti na poroki. Lepo poudarijo moderne, minimalistične prostore, okrašene z nevtralno barvno shemo. Ideja je, da razstavite celotno prizorišče v eni barvi in ​​nato spreminjate barvo na različnih stopnjah poroke. Lahko bi recimo izbrali toplo oranžno za sprejem dobrodošlice, pomirjujočo zeleno za večerjo, živahno rdeče za rezanje poročne torte in žametno vijolično za ples.
Še en moderen koncept osvetlitve za sodobne poroke je osvetlitev od znotraj. Enostavne bele luči so postavljene pod mize, barvne tkanine pa se uporabljajo za spreminjanje svetlobe.

Vintage stil

Za pravi vintage glamur uporabite steklene lestence, ki jih obesite nad mize. Odvisno od desetletja, s katerim si prizadevate, lahko vzamete vintage žaromete, da odražajo vašo temo. Lava svetilke ali rotaflex senčila lahko občutijo obdobje šestdesetih let prejšnjega stoletja, medtem ko lahko tiste, ki iščejo osvetlitev v sedemdesetih letih, nabirajo oranžne, rumene in rjave odtenke svetlobe v različnih geometrijskih vzorcih.

Romantična razsvetljava

Nič ni bolj romantičnega kot je sijaj sveč. Številne neveste jih izberejo kot preprost in nizek proračunski način za osvetlitev poročne lokacije. Sveče lahko uporabljate samostojno. Prav tako so lahko povezane v cvetlične aranžmaje ali plavajo na vodi. Uporaba dišečih sveč doda posebno doživetje, posledično pa tudi zagotavlja svetlobo.

Zunanja razsvetljava

Razsvetljava je bistvenega pomena za zunanjo poroko, ki bo potekala zvečer. Zunanja razsvetljava pa je lahko zelo učinkovit način dekoriranja vašega prizorišča. Svečke Citronella bodo imele dodano korist, da se nezaželjene žuželke ne bi zadržale na prizorišču in jih lahko postavite v viseče luči, tako da jih veter ne upihne. Prižgane bakle na dolgih palicah lahko dajo dramatičen pridih poročni lokaciji in izgledajo naravnost čudovito. Kot pa že veste jih je potrebno postaviti premišljeno saj je požar zadnja stvar, ki si jo želite na dan poroke. Lahko se odločite za prenosljive svetilke saj so lahko enako očarljive, še posebej, če so umetno nameščene na drevesa in grmovje. Svetilke bodo plamen varovale pred vetrom in okolico pred vžigom. Uporabite domišljijo saj so premišljeno postavljene luči lahko pravljične. Možnost izbire razsvetljave je neomejena. Poigrajta se s svetlobnimi utrinki in naj vajina poroka zasije v blišču luči.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp