KAKO PRIVARČEVATI PRI POROKI

04.03.2018 Portal e-poroka

Verjetnost, da sanjate o veliki, elegantni in romantični poroki, ki si jo boste zapomnili za celo življenje je zelo velika. Ne nazadnje je to eden izmed najpomembnejših dni v vašem življenju in prav je tako. Sanje o poroki z najlepšimi rožami, najbolj očarljivimi predjedmi ter najbolj romantičnimi fotografijami lahko kljub omejenemu proračunu postanejo resničnost. V kolikor imate približno idejo kaj na poroki pričakujete je pomembno, da razmislite kako bi lahko podobno vzdušje izvedli sami. Ves slog, ki si ga želite je namreč lahko zelo drag. V blogu vam bomo ponudili ideje kako privarčevati pri poroki, ne da bi se odpovedali vašim željam.

Zastavita si poročni proračun

Kako preprosto je slišati, vendar zelo pomembno pri vprašanju kako privarčevati pri poroki. Pogosto je poročni proračun spregledan, namreč ne upoštevamo kaj vse mora zajemati. Ko boste zajeli vse aspekte poroke boste lažje nadzirali koliko lahko porabite za posamezni segment. Ko bosta zastavljala vajin proračun je pomembno, da poiščeta kar se da veliko število ponudnikov za posamezno storitev. To bo prvi korak k vajinem varčevanju.

Sposodita si!

Pri varčevanju je eden izmed najboljših idej, da si marsikatero stvar sposodite od prijateljev, ki so se že poročili. S tem boste prihranili ogromno denarja. Na primer: tančica ali nakit. Včasih je dovolj, da si sposodite samo idejo, na primer pri izdelovanju poročnih vabil.

Pokličita na pomoč

Poznate dobrega dj-ja ali nekoga, ki peče odlične torte in slaščice? Prosite svoje najbližje za pomoč. Kako privarčevati na poroki? Tako! Vsekakor bodo vajini najbližji z veseljem prispevali, starši tudi denarno. V zameno se lahko odpovesta darilom.

Določene stvari izdelajta sama

Več kot lahko storite sami, manjši bodo stroški. Če imate vsaj malo umetniške žilice, lahko skupaj s svojimi prijatelji sami izdelate vabila ter sami okrasite dvorano. Na pomoč vam bodo priskočile spletne strani, kjer so podani tudi posamezni koraki kako do čudovitih stvari.

Razprodaja poročnih oblek

Obiščite poročne sejme, kjer razprodajajo poročne obleke preteklih sezon in privarčujte pri izposoji obleke in dodatkov. Prav tako lahko isto naredite pri moških oblekah. Seveda si lahko obleko tudi sposodite od svoje prijateljice, mame, babice. Tako boste poroki dodali še tisti vintage romantični učinek.

 

Izberita pravi datum

Največ porok se odvija ob sobotah v poletnih mesecih. Zaradi priljubljenosti so tudi stroški posledično večji. V kolikor vam letni čas ne pomeni toliko se poročite pozimi in tako prihranite znaten kup denarja. V kolikor pa si želita poletno poroko pa morda izberita dan sredi tedna in za najbližje organizirajta romantično večerjo.

Dogovorita se kaj res potrebujeta

Začnita pri seznamu gostov, pri ponudbi hrane ter vse do poročne dekoracije. Skladno s temo poroke tudi določita, kaj so stvari, ki so nepogrešljive na vajini poroki in kaj lahko izpustita.

Pričarajta si svojo zabavo

Poročna glasba vas lahko stane pravo bogastvo, prav tako so velik finančni zalogaj dj-ji. V kolikor se želita izogniti tem stroškom ustvarita lasten seznam predvajane glasbe na poroki. Prav vam bodo prišle tudi ideje ostalih gostov.

Vprašanje kako privarčevati pri poroki seveda ni enostavno, vendar pa lahko, z pravimi idejami, poroko izpeljete točno tako, kot želite.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp