KAJ PODARITI MLADOPOROČENCEMA

29.06.2019 Selectbox

Poletje je sezona porok. Večina parov se odloči za poletno poroko, saj vsi radi preživljamo čas na prostem. Mladoporočenca skrbno načrtujeta svoj dogodek, svatje pa si medtem razbijajo glavo z vprašanjem, kaj jima podariti. V nadaljevanju preberite, kako boste elegantno rešili problem obdarovanja mladoporočencev z darilnimi paketi SelectBox in še več, svojih luksuznih počitnic, romantičnega razvajanja v wellnessih, gurmanskih večerij ob svečah ali pa adrenalinskih podvigov se bosta z velikim veseljem še dolgo spominjala!

Sodobne poroke so postale večje, bogatejše, lepše in bolj romantične. Idej kako ustvariti popolno poroko je ogromno. Idej kaj podariti pa še vedno primanjkuje. Večina svatov se sprašuje o višini zneska, ki naj bi ga namenila za darilo. Ponekod je v navadi, da se paru izroči kuverto, ponekod pa so vseeno bolj zaželjena darila. Naslednja težava pri izbiri darila je, da se le ta slučajno ne bi ponavljala. Le kdo hoče tri enake vaze, pet servisov in tri televizije? Verjetno nihče.

Prvi predlog je, da namesto izdelka izberete doživetje. Izdelkov in materialnih dobrin je na pretek, torej si bosta verjetno slej ko prej kupila tisto, kar potrebujeta. Storitev pa ponuja razvajanje in doživetje, ki si ga žal ne privoščimo vsak dan. Velikokrat bi bilo bolje, da bi šli na masažo, kot da kupimo še en okrasek v enaki vrednosti. Vendar ljudje na to kar nekoliko pozabimo. Zatorej boste s storitvijo podarili tudi razvajanje in doživetje, ki ga bosta sveža zakonca verjetno vesela.

Kakšno storitev torej podariti?

Na tržišču je ogromno ponudnikov raznih storitev. Najprej je seveda priporočljivo vedeti, v čem par uživa. Če ste povabljeni na poroko, ju verjetno vsaj toliko poznate, da boste znali odgovoriti na to vprašanje.
- Gurmanom in tistim, ki radi hodijo preizkušati kulinarične dobrote, je seveda najbolje podariti odlično večerjo.
- Veliko dam bo presrečnih nad podarjeno masažo, frizerskimi in kozmetičnimi storitvami. Poroka je za ženske izjemno pomemben dogodek, ki pa je obenem zelo stresen. Verjetno se bo dami prav dobro zdelo, da se bo lahko odpravila na sproščanje v lepotilni ali SPA center.
- Vsak se sprošča in zabava na svoj način, zato ne gre vseh metati v isti koš. Nekateri neizmerno uživajo v adrenalinskih doživetjih, kot so hitre vožnje, skoki s padalom, preizkušanje lastnih meja v adrenalinskih parkih in podobnem. Če greste na poroko k divjemu, adrenalinskemu paru, lahko razmislite tudi o tovrstnem presenečenju.

Hotel KaštelMotovun, Hrvaška
Port 9 Resort – Hotel Melion, Korčula, Hrvaška

Morda si še vedno želite pustiti nekoliko bolj odprte možnosti in para ne omejiti le na eno vrsto izbrane storitve. Ena od najbolj elegantnih rešitev se skriva v darilnih paketih. Darilni paketi puščajo obdarovancem zelo široko možnost izbire. Obenem imate tudi vi več možnosti, saj se ne potrebujete omejevati zgolj na en cenovni razred. Nekateri lahko kupijo malo dražja darila, nekateri pa zanje odštejejo malo manj. S tem ni popolnoma nič narobe in verjetno nihče od vas ne pričakuje ogromnih zapravljenih zneskov.

Darilni paketi SelectBox so oblikovani tako, da lahko vsakdo izbira med več kot 1800 različnimi možnostmi. Posebej za mladoporočence je ustvarjen tudi paket Najlepši trenutki v dvoje. V tem paketu so zbrane najboljše restavracije, prestižni hoteli in wellness ter SPA centri. V pestri ponudbi bosta tudi sveža zakonca sigurno našla pravo storitev zase.

Ambasada boljšega počutja, Maribor
Spa Luisa, Bled
Gostilnica Pri Škofu, Ljubljana
Pool Bar & Restavurant Sunset, Duće, Hrvaška

SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic
in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih poročnih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox mladoporočencema podarite nepozabno doživetje po njuni lastni izbiri. Svobodno lahko izbirata med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Aktivni Planet, Bovec
Legend cars, pista v Milanu, Italija

Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp