IZBIRA POPOLNEGA MAKE UPA

19.06.2018 Portal e-poroka

Pred sprehodom do oltarja, kjer bodo vse oči usmerjene vate si želiš, da bi izgledala popolno. Prav tako si vsaka nevesta želi, da bi tako izgledala tudi skozi celoten dan. Make up lahko hitro pokvarijo solze, znoj in dolg pričakovan poljub, kljub temu, pa bi le-ta moral ostati kakršen je. Umetniki ličenja bodo seveda storili vse, da boste izgledale kot si želite, izbira umetnikov pa je ogromna. Izbira popolnega make upa ni lahka naloga, umetnik ličenja pa je tukaj za vas, da vam to olajša. S spodaj omenjenimi vprašanji vam želimo olajšati izbiro ter zagotoviti, da boste prečudovite skozi ves dan. Za vas smo pripravili 5 vprašanj, ki jih zastavite vsakemu umetniku ličenja preden ga izberete.

Ali lahko vidim vaš portfelj?

To je ključ do izbire nekoga, ki bo lahko izpolnil vaša pričakovanja. Ustvarjalci imajo pogosto lasten slog, ko gre za njihovo obrt. Medtem ko bo dober umetnik vsestranski, boste morda ugotovili, da je njegov slog vsekakor premočan za vas. Spet pri drugem boste videli, da njegov slog dopolnjuje vašega bolje od drugih. Pregledovanje portfelja vam bo dalo idejo kaj lahko od določenega umetnika pričakujete in kaj lahko z njim dosežete.

Bo ličenje izvedljivo na poročni lokaciji?

V kolikor bo odgovor pritrdilen, vam bo umetnik ličenja zelo pomagal pri odpravljanju stresa na vaš veliki dan. Če se odločite za fotografije, posnete pred slovesnostjo, boste morali to tudi ustrezno načrtovati. Še več, vprašajte, ali bodo ličila obstojna nekaj ur, oziroma ali bo prisoten v kolikor bodo potrebni določeni popravki? To se lahko izkaže za dragoceno in če je vključeno v stroške, je to še boljše.

So v poročni make up vključene tudi druge storitve?

Nekateri make up umetniki se bodo srečali s poročnimi strankami teden ali dva pred poročnim dnevom, da oblikujejo strankine obrvi. Izogibajte se oblikovanju obrvi na dan poroke, da bi zmanjšali pordelost ali draženje kože. Prav tako se pozanimajte ali vam lahko zagotovijo podaljške trepalnic oziroma uporabo lažnih trepalnic. Pozanimajte se tudi o ceni dodatnih storitev.

Katere blagovne znamke uporabljate?

Mnogi umetniki ličenja delajo s svojimi prednostnimi blagovnimi znamkami in izdelki v sklopu ličil. Upoštevajte, da bodo različne blagovne znamke poskrbele za posebne potrebe za nego kože in ličil. Tukaj mislimo predvsem na izdelke z visoko prekrivnostjo, izdelke za določene vrste kože ali hipoalergene izdelke za občutljivo kožo. V kolikor imate kakšne omejitve se pozanimajte, ali vas lahko sprejmejo v takšnem primeru. Morda imate v vaši lasten ličilni vreči nekaj absolutnih osebnih priljubljenih brez katerih si ne predstavljate svojega dne. Če je tako, preprosto vprašajte, ali je mogoče, da vas naličijo z vašimi izdelki.

Ali ponujate poskusno ličenje?

Čeprav portfelji umetnikov ličil pokažejo njihovo znanje in slog je vsekakor bolje, da poročni make up preizkusite na sebi. Če se boste odločili za umetnika ličenja se vsekakor pozanimajte ali je v ceno vključeno tudi poskusno ličenje. Po poskusnem ličenju naredite čim več fotografij, da boste videle, kako je videti make up na fotografijah. Preden najamete posameznega umetnika se pozanimajte tudi o navodilih za predpripravo kože. Nekateri umetniki namreč želijo, da pridete na ličenje s sveže očiščenim in vlažnim obrazom.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp