POROČNI ČEVLJI

25.02.2018 Portal e-poroka

poročni čevlji kot najpomembnejši modni dodatek vsake neveste

Izbira popolne poročne obleke bo verjetno na vrhu vašega dnevnega reda, ko se boste angažirali, vendar ne pozabite, da ga boste morali povezati z lepimi poročnimi čevlji!

Vaša poročna obleka je več kot le obleka saj je povezana tudi s poročno pričesko in vašim nakitom in zelo pomembno - vašimi čevlji. Zakaj bi pokvarili vaš poročni dan z izbiro napačnih čevljev, ki dopolnjujejo vašo poročno obleko.

Razumljivo je, da lahko kupovanje čevljev predstavlja problem in kar nekaj vprašanj, na primer, na kakšno višino pete naj se orientiramo.

Moram izbrati moje poročne čevlje pred nakupom ali po nakupu poročne obleke?

Odvisno od tega, kaj je za vas prioriteta in kaj predstavlja prednost pri vas. Vendar menimo, da bi se neveste morale najprej odločiti za nakup poročne obleke šele nato izbrati ustrezen model poročnih čevljev. Poročna obleka narekuje vaše razpoloženje, barvo in višino pet poročnih čevljev.

Za katero višino pete naj se odločim?

Svetujemo vam, da se odločite za višino pete, ki jo nosite običajno in se v njej počutite najbolj udobno. Pomembno je razmisliti o tem koliko hoje boste potrebovali čez dan, ko boste kupovali poročne čevlje. Si predstavljate, da boste 12 ur morale nositi poročne čevlje z visoko peto. Prav zato je višina pete toliko bolj pomembna, da se boste počutili kar se da najbolj sproščeno in udobno. Pomislite tudi na dolžino vaše poročne obleke saj ne želite, da pride do katastrofalnih nesreč kjer bi se vaši poročni čevlji zatikali v obleko.

Poročni čevlji z visoko peto so priljubljeni pri nevestah po vsem svetu in dajo eleganco in glamur vaši poročni obleki. Prav tako podaljšajo noge in dodajo višino kar je koristno, če se poročite z visokim moškim.

Ples v visokih petah se lahko zelo razlikuje od plesa v ploskih čevljih ali bosih nogah, tako, da, če načrtujete izvedbo plesne predstave poskrbite, da boste nosili obutev v katerih se boste počutili sproščeno.

Pogosto neveste, ki ponavadi ne nosijo visokih pet želijo narediti nekaj posebnega na njihov poročni dan in preizkusiti visoke čevlje za poroko, vendar se na to lahko pripravite le z nekaj prakse in priprav.

Nikar ne nosite čevljev prvič na vaš poročni dan. Poskrbite, da jih boste imeli nekaj tednov pred poroko in jih nosite po hiši (na preprogi), da jih boste malce znosili pred velikim dnem, da se bodo prilegali nogam in noge umirili.

Ali morajo biti čevlji beli?

Sploh ne, saj so različni barvni slogi vse bolj priljubljeni. Poskrbite le, da bo barva čevljev dopolnjevala vašo poročno obleko.
Če boste nosili pete na travnati ali blatni podlagi, se morate zavedati, da bi se lahko obarvali. Odličen način, kako zavarovati vaše pete, ki se potopijo v travnate površine, je uporaba zaščitnikov pet.

Ne želim zapraviti celega premoženja za nakup poročnih čevljev

Če ste večino svojega proračuna že razdelili in ga kaj dosti ni ostalo - ne skrbite. Še vedno lahko najdete čudovite poročne čevlje po dostopni ceni! Ogromno poročnih salonov ponuja poročne čevlje po dostopnih cenah, ki izgledajo prav tako čudovito kakor tisti za ogromno denarja. Lahko pa svoje čevlje preoblikujete in jih naredite po vaših željah in merilih.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp