POROČNO POTOVANJE NA MAURITIUS

08.07.2018 Portal e-poroka

Samo pomislite na romantično poročno potovanje na Mauritius, kjer boste se boste zaljubili v razgled čistih voda, belega peska, itd. Prečudovita destinacija ponuja razkošje, slikovit pogled in romantične nastanitve, ki se jim mladoporočenci prepuščajo že desetletja. Prav zaradi romantičnosti samega kraja vam ponudniki ponujajo različne pakete za medene tedne, ki jih ni spregledati. Načrtovanje medenih tednov se lahko spremeni v pravo nočno moro s hkratnim načrtovanje poroke. Na tej točki je pomembno, da pregledate že vnaprej ponujene pakete ter se tako izognete dodatnemu, nepotrebnemu stresu.

Najboljša izbira je, da si ogledate svečane pakete Mauritiusa, ki ponujajo lete, letališke prenose, namestitev, zajtrk in večerjo. Prav tako ti paketi velikokrat ponujajo tudi storitve z dodano vrednostjo, kot so zasebna miza za večerjo in brezplačen šampanjec. Ti paketi so na splošno boljša vrednost za denar, saj lahko agenti dobijo "posebne" letalske vozovnice in boljše ponudbe. Poleg tega vam rezervacija počitniškega paketa lahko prihrani stroške in čas, kot če bi vse segmente organizirali posebej.

Nasvet

V nadaljnjem besedilu vam ponujamo nekaj nasvetov, ki jih ne gre spregledati, v kolikor želite rezervirati svoje poročno potovanje na Mauritius.

· Načrtujte potovanje od 6 do 8 mesecev vnaprej. Mauritius je priljubljena počitniška destinacija za mladoporočence in turiste;

· Mauritius je priljubljena destinacija tudi za Južnoafričane, saj za potovanje ne potrebujejo vize;

· Poiščita različne pakete za medene tedne na Mauritiusu, ki jih ponujajo razni ponudniki;

· Preverite, kaj je vključeno v paket in kakšne vrste storitev z dodano vrednostjo (po možnosti z romantičnim zasukom);

· Nekateri ponudniki ponujajo tudi polovično ceno za neveste. O tem se pozanimajte ob morebitni rezervaciji;

· V kolikor bosta potovanje organizirala sama poiščita najcenejše lete iz Južne Afrike. Pri tem si lahko pomagata s spletnimi stranmi za primerjavo letov;

· Preverite ali ima vaš hotel apartma za mladoporočence;

· Pred rezervacijo naredite temeljite raziskave in rezervirajte celotno potovanje dovolj časa vnaprej.

Ne pozabita: mnogi ponudniki bodo ob rezervaciji vajinega posebnega paketa zahtevali dokazilo o prihajajoči poroki. Prav tako pomembno je, da vajin poročni certifikat ni star več kot 12 mesecev, da vama bodo odobrili paket za medene tedne.

Nizka ali visoka sezona?

Odločitev o destinaciji za medene tedne je ena stvar, vendar je potrditev datuma potovanja lahko še bolj zahtevna zadeva. Hvaležno in prijetno subtropsko podnebje Mauritiusa je primerna destinacija za poročno potovanje skozi celo leto. Potovanje v nizki sezoni ima svoje prednosti - leti in namestitev so lahko cenejši in prav tako pa boste naleteli na manjšo gnečo. Seveda pa obstajajo tudi pomanjkljivosti, s katerimi se boste srečali ob nizki sezoni - številni objekti so sezonski in bodo zaprti v nizki sezoni.

Medtem ko je Mauritius majhen otok, se pokrajina in komercialne ponudbe razlikujejo med posameznimi deli. Očitno so obalne lokacije glavna izbira za mladoporočence, ki želijo začeti s svojim življenjem na soncu. Severno zahodni del Mauritiusa je priljubljen po svojih neokrnjenih plažah in turističnih središčih. Južni deli otoka so malce odmaknjeni in posežejo v avanturo, ki išče "pravkar poročene".

Ne pozabita, da je gre za vajino poročno potovanje, kar pomeni priložnost, da se sprostita na soncu in uživata po vseh napetostih. Poročno potovanje na Mauritius je odlična priložnost za začetek vajinega skupnega življenja.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp