ZVEZDA ŠOTOR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZVEZDA ŠOTOR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   NAJEM ŠOTORA IN OZVOČENJE

   Kontaktna oseba: G.Slavko Rajšp

   Telefon: +386 31 530 160

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI IN TUJINI

  Zvezda šotor s svojim videzom dá vašemu dogodku posebno noto

  Smo podjetje PanonicaEvents. Ukvarjamo se z izposojo zvezda šotorov in event opreme za razne dogodke, kot so: kulturni, športni dogodki, poroka, rojstni dan, birma in razne druge obletnice in priložnosti za praznovanje. Z našimi šotori bo vaš dogodek sijal kot ZVEZDA! Na podlagi 20 letnih izkušenj, vam primerno svetujemo pri načrtovanju in organizaciji vašega dogodka.

  Z našo ponudbo pokrivamo območje celotne Slovenije, Avstrije in Hrvaške.

  Naredite vtis na prav vsakega vašega gosta in najemite zvezda šotor.

  Zvezda šotor je s svojim videzom in funkcionalnostjo res nekaj posebnega in dá vašemu dogodku posebno noto.

  Poročni šotor ZVEZDA je idealen za poročno slavje v vseh letnih časih. Šotor vas varuje tako pred soncem in pred dežjem. Šotor Zvezda lahko dostavimo na vsako lokacijo pa naj bo to na travniku, sredi gozda ali na vaši želeni lokaciji.

  Šotor je primeren tudi za civilni obred, kjer vam bo zagotovil streho in varoval pred vremenskimi pojavi. S našimi poročnimi šotori boste svojo poroko spremenili v pravi romantičen dogodek.

  Sodobna oprema zagotavlja tehnično brezhibno delovanje ozvočenja in razsvetljave na vašem dogodku. Naš moto je: brez dobrega zvoka ni dobre prireditve.

  Na razpolago imamo celovito tehnično opremo za ozvočenje (zvočniki različnih moči, mikrofoni, efekti ipd.) in razsvetljavo (moving heads, ambient razsvetljava, skenerji itd.). Z našo opremo lahko zagotovimo ozvočenje in razsvetljavo na manjših zasebnih zabavah z do 50 gosti, pokrivamo pa tudi večje dogodke s kapaciteto 1000 in več obiskovalcev.

  Ozvočenje in razsvetljava za vaš dogodek kot so poroka, koncerti, plesne prireditve in poslovni dogodki.

  Za ZVEZDA šotore zagotavljamo vso dodatno opremo, s katero bo prostor primeren za najrazličnejše prireditve (koncerti, poroke, plesne prireditve, poslovni dogodki ipd.).

  Vsak dogodek ima svoje zahteve glede opreme, s katero ustvarimo želen ambient. Za vaš dogodek bomo skladno z vašimi željami zagotovili vso potrebno opremo, ki bo zagotovila dogodek na najvišji ravni, s katerim boste navdušili še tako zahtevne goste.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp