ZLATARSTVO TRTNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARSTVO TRTNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   Polje 17, 1269 Ljubljana

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Zlatarstvo Trtnik izdeluje poročne prstane izključno unikatno – za vsak par posebej. Izdelujemo z najnovejšimi orodji, saj le tako zagotovljamo čimbolj popoln končni izdelek, seveda po ugodni ceni. Prstana izdelamo iz 14 ali 18 karatnega zlata, najzahtevnejšim pa tudi iz platine.
  Po želji vdelamo diamante, ki simbolizirajo trdnost in trajnost zakona, njihovo pristnost pa jamčimo s priloženim certifikatom. Seveda tudi vgraviramo željeno besedilo.

  V naših zlatarnah si lahko ogledate več kot tristo parov poročnih prstanov, ki jih stalno dopolnjujemo z novimi modeli, lahko pa prinesete sliko Vam najlepših prstanov, mi pa jih izdelamo.

  V zadnjem obdobju večini parov izdelamo najprej vzorčna prstana po Vajinih željah in velikostih, tako da vzorčna prstana lahko odneseta domov in ju nosita kolikor časa potrebujeta, da ugotovita ali Vama željena prstana popolnoma ustrezata. Na ta način ugotovimo, ali Vama željena oblika, širina in velikost prstanov popolnoma ustreza. S tem se izognemo morebitnim popravkom pravih prstanov.

  zlatarstvo trtnik izdeluje vse prstane v delavnici ter jih brezplačno servisira doživljenjsko

  Da bi se Vam lahko popolnoma posvetili pri ogledu ali naročanju poročnih prstanov, bomo veseli, če boste svoj obisk predhodno najavili.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp