ZLATARSTVO TKALEC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARSTVO TKALEC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZLATARSTVO TKALEC

   Ulica Štefana Kovača 2, Beltinci

   Telefon: 041 733 953

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poročni prstan je simbol ljubezni in predstavlja vašo nit življenja. Prstan vas bo povezoval večno, zato mu posvetite čas in izberite takšnega, ki ga boste s ponosom nosili celo življenje.

  Vstopite v svet vrhunskega zlatega, srebrnega, diamantnega in ekskluzivnega nakita. Zlatarstvo Tkalec se nahajamo v občina Beltinci in vam ponujamo veliko izbiro zlatega, srebrnega, diamantnega nakita, zaročnih prstanov, poročnih prstanov in drugih izdelkov. Svoje poslanstvo uspešno gradimo na odlični kakovosti in znanju.

  zlatarstvo tkalec - brezčasni poročni prstani

  Poročne prstane vam izdelamo čisto po vaših željah in predlogih. Možne so kombinacije med različnimi barvami zlata, linijami in vzorci. Vanje vam lahko vstavimo tudi cirkone ali diamante ter jih vgraviramo po vaših željah.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp